Κατερίνα Καραβάτου: “Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι”

15:01 - 17/10/2024

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, την Τετάρτη, μετά το γύρισμα για το νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την καταδίκη του 50χρονου που είχε πυροβολήσει τον καλό της φίλο, Πάνο Καλλίτση. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι»

Την https://www.zappit.gr/tag/katerina-karavatouΚατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, την Τετάρτη, μετά το γύρισμα για […] The post Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Καραβάτου για Πάνο Καλλίτση: «Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι»

Ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει πριν μερικά χρόνια τον Πάνο Καλλίτση, καταδικάστηκε σε 41χρόνια φυλάκισης, βγήκε To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου για Πάνο Καλλίτση: «Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Εικόνα ερήμωσης στα ακριτικά χωριά του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων

Η «απάντηση» του Πακιστάν θα κρίνει την πορεία της έντασης με την Ινδία: Τα τρία σενάρια για την επόμενη ημέρα

Δεύτερη ημέρα κονκλαβίου για την εκλογή νέου πάπα – Οι επικρατέστεροι και οι πιθανότητες για λευκό καπνό σήμερα

Ισόβια στον 19χρονο για το φόνο Λυγγερίδη – Συγκινημένοι οι γονείς του αδικοχαμένου αστυνομικού

Eurovision: Προβληματισμός για τη συμμετοχή του Ισραήλ – Αντιπαράθεση για τις σημαίες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «λύγισε» τη Δέσποινα Τσόκου: «Άλλος παρουσιαστής θα το κρατούσε για να κλαίει»