Κατερίνα Καραβάτου: “Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι”
15:01 - 17/10/2024
Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, την Τετάρτη, μετά το γύρισμα για το νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την καταδίκη του 50χρονου που είχε πυροβολήσει τον καλό της φίλο, Πάνο Καλλίτση. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι»
Την https://www.zappit.gr/tag/katerina-karavatouΚατερίνα Καραβάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, την Τετάρτη, μετά το γύρισμα για […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καραβάτου για Πάνο Καλλίτση: «Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι»
Ο 50χρονος που είχε πυροβολήσει πριν μερικά χρόνια τον Πάνο Καλλίτση, καταδικάστηκε σε 41χρόνια φυλάκισης, βγήκε
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου για Πάνο Καλλίτση: «Ήταν μια τραγική ιστορία όλο αυτό, δεν θέλω να το θυμάμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr