Ρώτησαν τη Ζόζεφιν για τον χωρισμό της από το Νίνο – «Δεν λείπει κανείς, είναι όλοι εδώ»
14:57 - 17/10/2024
Η Ζόζεφιν μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την απονομή του πλατινένιου δίσκου της. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την τραγουδίστρια για τα προσωπικά της και για το αν λείπει κάποιος από αυτή την ξεχωριστή στιγμή της καριέρας της. «Όχι, δεν λείπει κανένας. Σήμερα είναι εδώ και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου και η γιαγιά μου, είναι όλοι εδώ πέρα», σχολίασε αρχικά η Ζόζεφιν. Σχετικά με τον χωρισμό της από τον Νίνο, η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για αυτό. Είναι μια χαρούμενη στιγμή, δεν θέλω να τοποθετηθώ. Δεν με ενοχλεί, καλώς ή κακώς, είμαστε στα φώτα και όταν υπάρχει μια στιγμή ωραία ή κακιά, βγαίνουν και τα δύο μπροστά».
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Josephine: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της από το Νίνο – «Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για αυτό»
Η Josephine έβαλε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό της, καθώς και το δεύτερο album της καριέρας της, «Τα Καλά Κορίτσια», έγινε πλατινένιο σε πωλήσεις και το γιόρτασε σε μία μοναδική βραδιά, με εκλεκτούς καλεσμένους, λάμψη και μουσική. Η πετυχημένη τραγουδίστρια έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε από […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Ζόζεφιν επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Νίνο: «Δεν λείπει κανείς απόψε από δω»
Τη δική της οριστική απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο δίνει η Ζόζεφιν. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές […]
The post Η Ζόζεφιν επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Νίνο: «Δεν λείπει κανείς απόψε από δω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΖόζεφιν: Σε αμηχανία σε ερώτηση για τα προσωπικά της μετά τον χωρισμό της από το Νίνο – «Δεν λείπει κανείς, είναι όλοι εδώ»
Η Ζόζεφιν μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την ιδιαίτερη χθεσινή βραδιά της απονομής του πλατινένιου της
To άρθρο Ζόζεφιν: Σε αμηχανία σε ερώτηση για τα προσωπικά της μετά τον χωρισμό της από το Νίνο – «Δεν λείπει κανείς, είναι όλοι εδώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr