O Βερύκιος για την παρουσιάστρια που έλαβε 1 εκατομμύριο για μεταγραφή: «Μετρούσε τα μετρητά στο αυτοκίνητο, της χτύπησα το τζάμι»

14:57 - 17/10/2024

Ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε σε μια παλιά μεταγραφή του Alpha όπου μια παρουσιάστρια έλαβε το ποσό μαμούθ του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο δημοσιογράφος περιέγραψε το σκηνικό που έζησε τότε με τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια: «Ήξερα ότι θα έρθει η συγκεκριμένη για το καλωσόρισμα να πάρει το πακέτο. Ήμασταν τότε στην Κάντζα και ήξερα ποια ώρα θα έρθει. Εκείνη την ώρα λοιπόν έμπαινα στο μεγάλο κτήριο. Αφήνω το αυτοκίνητο στη θέση του και βλέπω μέσα σε ένα καλό αυτοκίνητο, τον οδηγό της ο οποίος μέτραγε τα χρήματα. Μιλάμε έχουν περάσει δεκαετίες. Εκείνη και ο οδηγός ήταν τόσο αφοσιωμένοι στο μέτρημα και ήταν και πολλά. Πήγα και χτύπησα το τζάμι και μου είπε “τι θέλεις;”. Όποιος παίρνει

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμος Βερύκιος: Η απάντηση για τη μεταγραφή στον Alpha με 1 εκατομμύριο ευρώ – «Μετρούσε στο αυτοκίνητο τα μετρητά, της χτύπησα το τζάμι»

Μετά τη δήλωση του Δήμου Βερύκιου για παλαιότερη μεταγραφή στον Alpha με το ποσό μαμούθ του To άρθρο Δήμος Βερύκιος: Η απάντηση για τη μεταγραφή στον Alpha με 1 εκατομμύριο ευρώ – «Μετρούσε στο αυτοκίνητο τα μετρητά, της χτύπησα το τζάμι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/10/2024

Σαν σήμερα 22 Οκτωβρίου: Το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη που έμεινε στην ιστορία

Φονική σύγκρουση βαν με φορτηγό στη Βραζιλία – Εννέα νεκροί από κωπηλατική ομάδα

Τις ΗΠΑ «δείχνει» το Ιράν για ενδεχόμενο χτύπημα του Ισραήλ στην Τεχεράνη: Θα φέρουν «την πλήρη ευθύνη»

Αύξηση προστίμων για τη ρίψη ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους του δήμου Θεσσαλονίκης

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό – Εκκενώνεται νοσοκομείο