Δυσκολεύουν οι επενδύσεις στις ΑΠΕ στο εξής – Πιθανές χρεωκοπίες και συγχωνεύσεις στην Ελλάδα

14:10 - 17/10/2024

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε χθες (16.10.2024) από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, σχετικά με τις επενδύσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Μιλώντας για τον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας, ο υπουργός προειδοποίησε ότι έρχονται απότομες αναταράξεις στον χώρο της πράσινης ενέργειας, για τις οποίες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη και η ... Περισσότερα To άρθρο Δυσκολεύουν οι επενδύσεις στις ΑΠΕ στο εξής – Πιθανές χρεωκοπίες και συγχωνεύσεις στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το Porsche 911 Road Tour 2025 στον Όλυμπο

Νίκος Κοκλώνης: Συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον θάνατο του πατέρα του – «Ήταν πολύ δεμένοι οι δύο τους»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αδερφή του απάντησε στην έντονη κριτική, για την απουσία του Πορτογάλου από την κηδεία του Ντιόγκο Ζότα

Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη: Τον πρώτο καιρό στην Αθήνα δεχόμουν επίθεση, μου έγραφαν «θα σου ξυρίσω τα μαλλιά»

Νίκος Κοκλώνης: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή, πέθανε ο πατέρας του

Ζόζεφιν: «Είμαι ανοιχτή στο να ερωτευτώ ξανά, αλλά είμαι και καλά με μένα προς το παρόν»