Θεοδωρικάκος: Κάνουμε τα πάντα να μπει φρένο στις τιμές βασικών αγαθών - Ελέγχονται 26 μεγάλες εταιρείες σε 2.500 κωδικούς
13:36 - 17/10/2024
Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως ο ίδιος ζήτησε να συναντηθεί με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και να τους ενημερώσει για την ακρίβεια
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοδωρικάκος: Κάνουμε τα πάντα για να μπει φρένο στις τιμές βασικών αγαθών
Για το σχέδιο αποκλιμάκωσης των τιμών στα τρόφιμα και τα βασικά είδη διαβίωσης μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, επισημαίνοντας ότι θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να έρθουν οι παραγωγοί στις λαϊκές και να μπορούν οι καταναλωτές να έχουν κατευθείαν πρόσβαση στα προϊόντα τους. Ο κος Θεοδωρικάκος ανέφερε: «Έχω τονίσει ... Περισσότερα
To άρθρο Θεοδωρικάκος: Κάνουμε τα πάντα για να μπει φρένο στις τιμές βασικών αγαθών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΘεοδωρικάκος: Κάνουμε τα πάντα για να μπει φρένο στις τιμές βασικών αγαθών
«Έχω τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα κάνουμε τα πάντα και είμαστε ανοικτοί σε κάθε σοβαρή και θετική πρόταση για να μπει φρένο, ειδικά σε τιμές τροφίμων και βασικών ειδών διαβίωσης. Από την πρώτη ημέρα είχα ζητήσει από τους εκπροσώπους της βιομηχανίας και των σούπερ μάρκετ να συμβάλλουν με πράξεις κοινωνικής ευθύνης», τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος. Για τη συνάντηση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός είπε πως «ζήτησα εγώ αυτή τη συνάντηση, αν και βλέπω κάθε μέρα τους βουλευτές και η πόρτα μου είναι ανοικτή σε όλους. Ο βουλευτής εκπροσωπεί το λαό, επομένως βρίσκω καθημερινά χρόνο και τους συναντώ. Συνεργαζόμαστε με ό
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr