«Ήμουν ετοιμοθάνατος και γράφτηκαν 159 συνταγές από την IP μου» αποκαλύπτει γιατρός για τις υπερσυνταγογραφήσεις

09:27 - 17/10/2024

Για την υπόθεση των υπερσυνταγογραφήσεων φαρμάκων κατηγορείται ένα γιατρός, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 αρνείται όλα όσα του καταλογίζουν λέγοντας ότι υπάρχει κύκλωμα. Ο γιατρός είπε ότι δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα από τον ΕΟΠΥΥ και παράλληλα αρνείται τις κατηγορίες που τον επιβαρύνουν υποστηρίζοντας ότι κάποιος άλλος από το κύκλωμα χρησιμοποίησε το σύστημα συνταγράφησης με ... Περισσότερα To άρθρο «Ήμουν ετοιμοθάνατος και γράφτηκαν 159 συνταγές από την IP μου» αποκαλύπτει γιατρός για τις υπερσυνταγογραφήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Ήμουν ετοιμοθάνατος και γράφτηκαν 159 συνταγές από τον IP μου", λέει ο γιατρός που κατηγορείται για υπερσυνταγογράφηση μέσω ΕΟΠΥΥ

"Έχω και εγώ μπράβους και η μάνα μου και ο πατέρας μου θα κλαίει εκεί που είναι"

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών στην Ελλάδα μετά το κρούσμα στη Βουλγαρία - «Θανατηφόρος, αλλά μεταδίδεται δύσκολα»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»

Τράπεζες: Ανακοινώνουν τη λύση για τον αναβαλλόμενο φόρο και αποτελέσματα γ΄ τριμήνου

Η Κάιλι Τζένερ μεταμορφώθηκε σε Ντέμι Μουρ από την ταινία «Striptease»

Με «συναγερμό» στο κινητό θα προειδοποιούν οι προμηθευτές τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος με πορτοκαλί τιμολόγιο όταν ανεβαίνουν πολύ οι τιμές

Πατάτες Λυοναίζ: Μόνο με 3 οικονομικά υλικά δεν θα σταματάτε να τις φτιάχνετε