Κάτια Ταραμπάνκο: «Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να είμαι στο GNTM μόνο με γυναίκες»

00:10 - 17/10/2024

«Τους έλεγα να βγουν από το δωμάτιο για να έχω λίγο χρόνο μόνη μου και έκαναν και αυτές το ίδιο» τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο. Για την περίοδο που συμμετείχε στο GNTM αλλά και τις… ερωτικές διαθέσεις εντός του σπιτιού στο ριάλιτι μόδας του STAR μίλησε, με λεπτομέρειες, η Κάτια Ταραμπανκό όταν συνάντησε τη Δέσποινα Καραβοκύρη ... Περισσότερα To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: «Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να είμαι στο GNTM μόνο με γυναίκες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σταμάτης Γονίδης για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης του: «Στερνοπούλι μου, σε αγαπώ πολύ»

Ρεκόρ στις τιμές του ασιατικού LNG για το 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Χεόρχινα Ροντρίγκες παρουσίασε το νέο υπερπολυτελές σπίτι τους στο Ντουμπάι

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις