Οργή Τεμπονέρα κατά Κασσελάκη για ανάρτηση που λέει ότι πληρωνόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν έχω πάρει ευρώ»

18:46 - 16/10/2024

Σε μία οργισμένη ανάρτηση κατά του Στέφανου Κασσελάκη και των «οπαδών του», όπως ο ίδιος γράφει χαρακτηριστικά, προχώρησε ο Διονύσης Τεμπονέρας το απόγευμα της Τετάρτης (16.10.24). Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ο Διονύσης Τεμπονέρας εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη και των «οπαδών του», παραθέτοντας λογαριασμό χρήστη που αναφέρει ότι ο ίδιος ... Περισσότερα To άρθρο Οργή Τεμπονέρα κατά Κασσελάκη για ανάρτηση που λέει ότι πληρωνόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν έχω πάρει ευρώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τεμπονέρας κατά Κασσελάκη, για ανάρτηση που λέει ότι πληρωνόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν έχω πάρει ευρώ»

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ο Διονύσης Τεμπονέρας εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη και των «οπαδών του»

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ελένη Βιτάλη για το νέο της look: «Ήταν παράξενο γιατί δεν με γνώριζαν στην αρχή»

Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοιγμα με άνοδο 0,26% – Στις 1.456,28 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Νέο επίδομα ανεργίας – Αυξημένο για όσους έχουν πάνω από 4 έτη απασχόλησης και έχουν μισθό πάνω από τον κατώτατο

Νέο επίδομα ανεργίας – Mε περισσότερα κίνητρα για εργασία, πιο δίκαιο, πιο ανταποδοτικό

Μυστήριο με το μέρος που βρισκόταν ο μακελάρης του Μαγδεμβούργου τις μέρες πριν την επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά

Hurry Up Tomorrow: Η ταινία – θρίλερ του Weeknd έρχεται στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2025