Σταμάτης Φασουλής: «Είδα στον ύπνο μου την Άννα Παναγιωτοπούλου, η πληγή των απωλειών είναι ανοικτή»

18:37 - 16/10/2024

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε σε συνέντευξή του για την απώλεια της αγαπημένης του φίλης, Άννας Παναγιωτοπουλου αλλά και για τις απώλειες που έχει βιώσει. μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο από καναπέ του Στούντιο 4, ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε ότι είδε την εκλιπούσα ... Περισσότερα To άρθρο Σταμάτης Φασουλής: «Είδα στον ύπνο μου την Άννα Παναγιωτοπούλου, η πληγή των απωλειών είναι ανοικτή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Σταμάτης Φασουλής: «Είδα την Άννα Παναγιωτοπούλου στον ύπνο μου, πηγαίναμε στην Επίδαυρο»

Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής, το απόγευμα της Τετάρτης, από τη τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο […] The post Συγκινεί ο Σταμάτης Φασουλής: «Είδα την Άννα Παναγιωτοπούλου στον ύπνο μου, πηγαίναμε στην Επίδαυρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νιούκαστλ – Άρσεναλ 1-0: Νέα απώλεια βαθμών για τους «κανονιέρηδες» στην Premier League

«Πήγε με τον εργάτη στο χωράφι και καβγάδισαν» λέει ο γιος του 85χρονου που δολοφονήθηκε με τσάπα στα Φάρσαλα

Κατώτατος μισθός: Νέος αλγόριθμος για τον υπολογισμό του – Όλες οι αλλαγές

17 Κλωστές: Η ιστορία του πρώτου Έλληνα serial killer ξεκινά

Αξιωματούχος της Χεζμπολάχ συνελήφθη σε ισραηλινή επιδρομή κομάντο στον Λίβανο

«Ο Νεϊμάρ θα έρθει στη Σάντος τον Ιούνιο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας