Η Φάρμα: «Κονταροχτυπιούνται» δύο ισάξιες παίκτριες των Γαλάζιων – Τι θα δούμε απόψε

16:28 - 16/10/2024

Μετά το σερί των πράσινων στη Φάρμα, δύο μέλη καλούνται σήμερα Τετάρτη (16.10.2024) να παλέψουν «στήθος με στήθος» Η εβδομάδα στη Φάρμα κλείνει με τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την πράσινη ομάδα. Στους Γαλάζιους έχουν έρθει τα πάνω – κάτω με την ομάδα να εναντιώνεται σε μία παίκτρια που «δημιουργεί προβλήματα», όπως αναφέρουν τα μέλη της. ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: «Κονταροχτυπιούνται» δύο ισάξιες παίκτριες των Γαλάζιων – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου