Φανή Χαλκιά: «Ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, δεν είναι ωραίο να έχουν τα παιδιά μια δραματική φιγούρα στο σπίτι»

13:46 - 16/10/2024

“Ακόμα περνάω δύσκολα με τον σύζυγό μου αλλά είναι πολύ δυνατός”, δήλωσε η Φανή Χαλκιά. Η Φανή Χαλκιά παραχώρησε συνέντευξη στη Super Katerina και μίλησε μεταξύ άλλων για την επίθεση το καλοκαίρι στο beach bar που διατηρούν με τον σύζυγό της, αλλά και για την περιπέτεια υγείας του. Υπενθυμίζεται ότι ο Λούης Καραμάνος υπέστη ρήξη ... Περισσότερα To άρθρο Φανή Χαλκιά: «Ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, δεν είναι ωραίο να έχουν τα παιδιά μια δραματική φιγούρα στο σπίτι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φανή Χαλκιά: "Περνάμε δύσκολα, ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης και είπα την αλήθεια στα παιδιά"

Όσα λέει η πρώην αθλήτρια μετά την επίθεση στο beach bar που διατηρούν με τον σύζυγό της

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Φανή Χαλκιά: «Ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, είμαι δυνατή για τα παιδιά»

Η Φανή Χαλκιά μιλά για τον σύζυγό της, Λούη Καραμάνο και την περιπέτεια της υγείας του.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Northvolt υποβάλλει αίτηση πτώχευσης – Πλήγμα στην ευρωπαϊκή βιομηχανία EV

Στην Ευελπίδων ο Νίκος Ρωμανός για να απολογηθεί για το αποτύπωμα στη «γιάφκα» στους Αμπελόκηπους

Ματ Γκετς: Η άνοδος και η πτώση του παρ’ ολίγον υπουργού Δικαιοσύνης του Τραμπ σε 8 μέρες

Κύστη Κόκκυγος: άμεση και οριστική αντιμετώπιση

Porsche καρφώθηκε σε τσιμεντένια κολονάκια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Νάρκη στους στόχους της ΕΕ για τους από τις χαμηλές πωλήσεις EV