Διάσημος σεφ κατά Χάρη Δούκα: 20 μέρες είναι αποκλεισμένο το εστιατόριό μου λόγω έργων!

13:45 - 16/10/2024

Ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης διαμαρτύρεται για την κατάσταση των πεζοδρομίων έξω από τα εστιατόριά του

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Πυρά" διάσημου σεφ κατά Χάρη Δούκα: 20 μέρες είναι αποκλεισμένο το εστιατόριό μου λόγω έργων

"Τις τελευταίες 20 μέρες το ένα μου εστιατόριο είναι ουσιαστικά κλειστό, γιατί έχετε σκάψει μπροστά από όλο το μαγαζί για διάφορα προβλήματα και έχετε αφήσει κάποιες ανοιχτές τάφρους", αναφέρει ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σεφ ξεσπά κατά Χάρη Δούκα: Δεν είστε δήμαρχος – Κλειστό το εστιατόριό μου λόγω ημιτελών έργων

Πυρά κατά του Χάρη Δούκα εξαπέλυσε ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης, κατηγορώντας τον Δήμαρχο Αθηναίων πως εξαιτίας των ημιτελών έργων στα πεζοδρόμια στο κέντρο της Αθήνας, το ένα από δύο εστιατόρια που διατηρεί παραμένει εδώ και 20 ημέρες κλειστό.  «Αξιότιμε κύριε Δούκα, τι κάνετε… Δεν γνωριζόμαστε και δεν υπάρχει λόγος και να γνωριστούμε. Ονομάζομαι Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ... Περισσότερα To άρθρο Σεφ ξεσπά κατά Χάρη Δούκα: Δεν είστε δήμαρχος – Κλειστό το εστιατόριό μου λόγω ημιτελών έργων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κιμ Καρντάσιαν: Οργή των σχολιαστών για τον σταυρό και την ημίγυμνη εμφάνιση

Ποιος γιορτάζει σήμερα - Το εορτολόγιο της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου

Λάρισα: Ζευγάρι παντρεύτηκε με νταλίκες και κόρνες στη διαπασών - Δείτε φωτογραφίες

Financial Times: Η Ρωσία στέλνει μισθοφόρους από την Υεμένη στα μέτωπα στην Ουκρανία με βοήθεια των Χούθι

Ο υποψήφιος της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης αναδεικνύεται νικητής των εκλογών στην Ουρουγουάη

ΗΠΑ για τον φόνο Ισραηλινού ραβίνου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: «φρικιαστικό έγκλημα»