Το Ισραήλ θα εξετάσει το τελεσίγραφο των 30 ημερών από τις ΗΠΑ για τη Γάζα

07:10 - 16/10/2024

Η επιστολή των Άντονι Μπλίνκεν και Λόιντ Όστιν, με την οποία οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας των ΗΠΑ ζητούν από το Ισραήλ να λάβει μέτρα προκειμένου να βελτιώσει την ανθρωπιστική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας ώστε να αποφύγει την αναστολή της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας, εξετάζεται από την κυβέρνηση Νετανιάχου, δήλωσε ισραηλινός αξιωματούχος στην Ουάσινγκτον. «Το ... Περισσότερα To άρθρο Το Ισραήλ θα εξετάσει το τελεσίγραφο των 30 ημερών από τις ΗΠΑ για τη Γάζα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κατεχόμενα: Σε τριήμερη κράτηση οι 5 Ελληνοκύπριοι που συνελήφθησαν για «κατασκοπεία» και «παραβίαση απαγορευμένης στρατιωτικής περιοχής»

Κερατσίνι: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δυο 13χρονους – Τον έναν τον χαράκωσαν στο πρόσωπο

Κατερίνα Καινούργιου και Νίκος Κοκλώνης: Τέλος και επισήμως στη φιλία τους, έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram

ΠΑΟΚ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Η παρακάμερα του αγώνα με τους οπαδούς στην Ολλανδία

Παλαιό Φάληρο: Καρέ καρέ η παράσυρση μοτοσικλετιστή από αυτοκίνητο

Η Έλενα Κρεμλίδου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην παραλία: «Εσύ που με χούφτωσες πριν λίγο»