«Λύγισε» ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν θέλω να το ξεπεράσω, ζω με αυτό»
22:53 - 15/10/2024
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για […]
The post «Λύγισε» ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν θέλω να το ξεπεράσω, ζω με αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Λύγισε» ο Τρύφωνας Σαμαράς για τον θάνατο της μητέρας του: «Μου λείπει, δεν θέλω να το ξεπεράσω»
Συγκινήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του, τον οποίο, όπως λέει, δεν έχει ξεπεράσει. «Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα διέγραφα τον θάνατο της μητέρας μου. Πληγώθηκα, μου λείπει. Κοντεύουν 20 χρόνια. Δεν θέλω να το ξεπεράσω, ζω με αυτό, χαίρομαι να θυμάμαι τη μητέρα μου» εξομολογήθηκε συγκινημένος ο γνωστός κομμωτής. Μιλώντας για την πορεία του στην τηλεόραση, είπε: «Σίγουρα προσπάθησαν κατά καιρούς να με κανιβαλίσουν στην τηλεόραση. Ειδικά όταν βρίσκεσαι στη μεγάλη σου επιτυχία, όλοι θέλουν να πάρουν ένα κομμάτι σου. Το έζησα αυτό τότε με το Dancing». «Θα ήθελα παρουσιάστρια του GNTM τη Βίκυ Καγιά. Θα μου άρεσε να είμαι στο My Style Rocks. Με την Ηλιά
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr