Στέφανος Κασσελάκης: Γνωρίζουν ότι αν είμαι υποψήφιος δεν θα χάσω – Θα ήταν μεγάλη ντροπή για μένα να χάσω από βουλευτή μου

22:48 - 15/10/2024

«Γνωρίζουν ότι αν είμαι υποψήφιος η βάση θα εκφραστεί και δεν θα χάσω. Τι θα ήταν η μεγαλύτερη αποδοκιμασία για μένα στην πράξη; Αν έχω υπάρξει τόσο κακός πρόεδρος γιατί δεν με αφήνουν να χάσω από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ; Ξέρετε τι ντροπή θα είναι για μένα να χάσω από έναν βουλευτή που ήταν υπό την ηγεσία μου; Φοβούνται την οργή του κόσμου και θα υπάρξει κύμα Δημοκρατίας. Το βλέπουν ήδη στις οργανώσεις μελών που πάνε να μιλήσουν» ανέφερε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Μιλώντας στο Star ο έκπτωτος πρόεδρός του, καταδίκασε τα όσα συνέβησαν έξω από το συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο από οπαδούς του: «Ξεκαθαρίζω, συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τα ήθη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/3/2025

Εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο όπου σήμανε συναγερμός για επιδρομή ρωσικών drones

Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν δύο πρώην βάσεις του συριακού στρατού κοντά στην Νταράα

Το «mea culpa» του Δημήτρη Οικονόμου για τη δήλωση σχετικά με τους ανάπηρους

Στον… αέρα ο Λουτσέσκου – Του δίνουν «χρυσό» συμβόλαιο για να φύγει από τον ΠΑΟΚ!

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν καταργούνται τα ΚΕΠΑ ως οργανισμός