Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών, δεν μπορείτε να με μαρκάρετε»

19:56 - 15/10/2024

Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, απαντώντας μεταξύ... σοβαρού και αστείου στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από χρήστες των social media αλλά και με δόση αυτοσαρκασμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών, δεν μπορείτε να με μαρκάρετε»

Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, απαντώντας μεταξύ... σοβαρού και αστείου στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από χρήστες των social media αλλά και με δόση αυτοσαρκασμού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Αντετοκούνμπο είχε κέφια: «Δεν με μαρκάρεις! Είμαι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε tweets φιλάθλων και είχε… κέφια, κάτι που φάνηκε και από τις ατάκες που έδωσε σε show του Complex Sports. Δυσκολευόμενος να γελάσει από τις απαντήσεις που έδωσε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεδίπλωσε το χιούμορ του και -μεταξύ άλλων- δήλωσε πως είναι από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ και ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αντετοκούνμπο είχε κέφια: «Δεν με μαρκάρεις! Είμαι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αντετοκούνμπο: Κανείς δεν μπορεί να με μαρκάρει, είμαι από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών

Σε show του Complex Sports ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος απάντησε σε tweets φιλάθλων που λατρεύουν το ΝΒΑ, προκαλώντας… θόρυβο με κάποιες από τις ατάκες του. Ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν φανερά ευδιάθετος και με τη συζήτηση γενικά να είναι χαλαρή και με στόχο τον… χαβαλέ, απάντησε στα tweets φιλάθλων λέγοντας ατάκες που δεν πέρασαν απαρατήρητες. Αναλυτικά όσα είπε ο Αντετοκούνμπο… Για την περίοδο που ξεκίνησε να τρώει Oreos με γάλα: «Έκανα μια φωτογράφιση και καθόμουν με ένα παιδί και μου λέει «έχεις δοκιμάσει να βουτήξεις ποτέ τα μπισκότα στο γάλα;». Και του λέω «τι εννοείς;». Και μετά το δοκίμασα. Και τις επόμενες εβδομάδες πήρα 3-5 κιλά και η ομάδα έκανε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν με μαρκάρεις, είμαι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε tweets φιλάθλων και είχε… κέφια, κάτι που φάνηκε και από τις ατάκες που έδωσε σε show του Complex Sports. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε tweets φιλάθλων και είχε… κέφια, κάτι που φάνηκε και από τις ατάκες που έδωσε σε show του Complex Sports. Δυσκολευόμενος να γελάσει από τις απαντήσεις που έδωσε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεδίπλωσε το χιούμορ του και -μεταξύ άλλων- δήλωσε πως είναι από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

ΑΕΚ: Οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στο Sensory Room στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Jose de la Torre, που έπαιζε στην σειρά «Τoy Boy» πέθανε στα 37 του μετά από μάχη με «σοβαρή» μυστηριώδη ασθένεια

Η Μαρίνα Σάττι είναι το πρόσωπο με τις περισσότερες Google αναζητήσεις στην Ελλάδα για το 2024

Πώς θα πάρετε το voucher έως 1.600 ευρώ για λογισμικά, υπολογιστές και laptop

ΟΦΗ: Χωρίς Μπρεσάν στο Περιστέρι

Τρομακτική προσομοίωση αποκαλύπτει τι συνέβη στο παιδάκι που είχε πέσει σε σωλήνα και είχε εγκλωβιστεί για 56 ώρες (vid)