Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο»
19:17 - 15/10/2024
Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου ότι θα συνεργαζόταν με τον Γιάννη Αϊβάζη μετά τον χωρισμό τους, η Κατερίνα […]
The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπακωστοπούλου: "Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο"
Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έκανε μια αναφορά στν πρώην σύζυγό της - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο»
Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη,
To άρθρο Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr