Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο»

19:17 - 15/10/2024

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου ότι θα συνεργαζόταν με τον Γιάννη Αϊβάζη μετά τον χωρισμό τους, η Κατερίνα […] The post Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: "Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο"

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έκανε μια αναφορά στν πρώην σύζυγό της - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, To άρθρο Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με τον πρώην άντρα μου είμαστε σαν αδέρφια, θα ήθελα να τους παντρέψω με τη μελλοντική σύντροφο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα