Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας πέφτει έξω στις διαγνώσεις κι ο Σταθάτος ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς

14:46 - 15/10/2024

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός», που θα προβληθεί απόψε, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024. Μια νέα πραγματικότητα ανατρέπει τα πάντα. Δυνατές προκλήσεις και μοιραίες σχέσεις οδηγούν σε κρίσιμες αποφάσεις. Επεισόδιο 05: Προκειμένου να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή, ο Ανδρέας ασχολείται με δύο περιστατικά ταυτόχρονα, διαφωνώντας με ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας πέφτει έξω στις διαγνώσεις κι ο Σταθάτος ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ο Γιατρός»: Ο Ανδρέας πέφτει έξω στις διαγνώσεις κι ο Σταθάτος ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς

Νέο επεισόδιο για την αγαπημένη σειρά του Αlpha «Ο Γιατρός» απόψε στις 22:30, με τον Ανδρέα να πέφτει έξω στις διαγνώσεις κι τον Σταθάτο να ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς. «Προσοχή» , απόψε στις 22:30 – Επεισόδιο 05 Προκειμένου να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή, ο Ανδρέας ασχολείται με δύο περιστατικά ταυτόχρονα, διαφωνώντας με την προσέγγιση της Χριστίνας, αλλά και τη διάγνωση της Άννας. Στην τελευταία μάλιστα καταλογίζει ότι δε βλέπει καθαρά λόγω των προσωπικών της θεμάτων, πράγμα που τη θυμώνει πολύ. Παράλληλα, η Κέλλυ γοητεύεται από τον Γρηγόρη και εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη Χειρουργική, θέλοντας να παρατήσει την Παθολογία. Και ενώ ο Αλέξανδρος προτείνει σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Ο Ανδρέας πέφτει έξω στις διαγνώσεις κι ο Σταθάτος ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ο ΓΙΑΤΡΟΣ  Προκειμένου να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή, ο Ανδρέας ασχολείται με δύο περιστατικά ταυτόχρονα, διαφωνώντας με την προσέγγιση της Χριστίνας, αλλά και τη διάγνωση της Άννας. Στην τελευταία μάλιστα καταλογίζει ότι δε βλέπει καθαρά λόγω των προσωπικών της θεμάτων, πράγμα που τη θυμώνει […] The post Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Ο Ανδρέας πέφτει έξω στις διαγνώσεις κι ο Σταθάτος ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Γιατρός: Ο Ανδρέας πέφτει έξω στις διαγνώσεις κι ο Σταθάτος ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς

Γιατρός – Επεισόδιο 05 – Προκειμένου να αποδείξει πως είναι ικανός για τη θέση του διευθυντή, ο Ανδρέας ασχολείται με […] The post Γιατρός: Ο Ανδρέας πέφτει έξω στις διαγνώσεις κι ο Σταθάτος ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Σημερινοί νικητές οι Κίτρινοι – Στο στόχαστρο των Πράσινων η Εκατερίνα

«Η Μάγισσα»: Ο Σίλβιο μαθαίνει το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε

Ολυμπιακός: Η λογομαχία Λαρεντζάκη – Μπράουν την ώρα του αγώνα, η άμεση αλλαγή τους και η selfie συμφιλίωσης

«Τσίριζα, έκλαιγα και αυτός με χτυπούσε», λέει η 13χρονη για τον βιασμό της στη Μυτιλήνη

Ο Λορέντζο Μπράουν MVP του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, όλα όσα έκανε ο Αμερικανός γκαρντ στο ΟΑΚΑ

Grand Hotel: Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και εμπλέξει τον Ρήγα στην εξαφάνιση της Βασιλικής