Μαντόνα: Ήσουν και θα είσαι πάντα η πρώτη μου αληθινή αγάπη, γράφει για την κόρη της Λούρδη

12:54 - 15/10/2024

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η «βασίλισσα της ποπ» για τα γενέθλια του παιδιού της

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαντόνα για την 28χρονη κόρη της: «Λούρδη, ήσουν και θα είσαι πάντα η πρώτη μου αληθινή αγάπη»

Τα 28α γενέθλιά της γιόρτασε στις 14 Οκτωβρίου η κόρη της Μαντόνα. Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές από τη ζωή της Λούρδης Λεόν. Στη λεζάντα της δημοσίευσης η «βασίλισσα της ποπ μουσικής» σημείωσε για την κόρη της: «Χρόνια πολλά στο πρώτο μου παιδί! Το ένα και μοναδικό αστεράκι μου! Αλλά δεν υπάρχει τίποτα μικρό πάνω σου. Μεγάλη ενέργεια. Μεγάλη καρδιά. Μεγάλο φως. Ήσουν και θα είσαι πάντα η πρώτη μου αληθινή αγάπη». Η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, γεννήθηκε το 1996. Πατέρας της είναι ο Κάρλος Λεόν, με τον οποίο η Μαντόνα έζησε μια θυελλώδη σχέση που διήρκεσε δύο χρόνια.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ο Τραμπ επιλέγει την Λόρι Τσάβες-Ντερίμερ για υπουργό Εργασίας

Ο Τραμπ επιλέγει τον Ρας Βόουτ για διευθυντή του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού

Ο Τραμπ ορίζει για υπουργό Οικονομικών τον δισεκατομμυριούχο Σκοτ Μπέσεντ, πρώην επικεφαλής επενδύσεων του Τζόρτζ Σόρος

Στρατεύματα της Βόρειας Κορέας συγκεντρώθηκαν στη Ρωσία για να μπουν «σύντομα» στον πόλεμο της Ουκρανίας, λέει το Πενταγώνο

Νυχτερινοί ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε νότια προάστια της Βηρυτού - Προηγήθηκε εντολή εκκένωσης

La Liga: Νίκη ανάσα για την Χετάφε, 2-0 τη Βαγιαδολίδ - Δείτε τα γκολ