Ετεοκλής Παύλου: «Ο Χρήστος Μάστορας είναι Βορειοηπειρώτης, δεν είναι από την Αλβανία»

11:37 - 15/10/2024

Ο Χρήστος Μάστορας διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της επαγγελματικής του πορείας. Ο Ετεοκλής Παύλου, στάθηκε στα όσα ακούστηκαν για την καταγωγή του τραγουδιστή. Μετά τα σχόλια της Σούπερ Κικής για τον Χρήστο Μάστορα και την καταγωγή του, ακολούθησε πληθώρα αντιδράσεων. Το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου του 2024 και στο ... Περισσότερα To άρθρο Ετεοκλής Παύλου: «Ο Χρήστος Μάστορας είναι Βορειοηπειρώτης, δεν είναι από την Αλβανία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ετεοκλής Παύλου για Χρήστο Μάστορα: «Θέλω να κάνω κάτι ξεκάθαρο για την καταγωγή του»

Ο Ετεοκλής Παύλου τοποθετήθηκε στο Breakfast@star για όσα είπε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα σε διαδικτυακή εκπομπή. «Θέλω […] The post Ετεοκλής Παύλου για Χρήστο Μάστορα: «Θέλω να κάνω κάτι ξεκάθαρο για την καταγωγή του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ετεοκλής Παύλου για Χρήστο Μάστορα: «Θέλω να κάνω κάτι ξεκάθαρο για την καταγωγή του»

Μετά τα σχόλια της Σούπερ Κικής για τον Χρήστο Μάστορα και την καταγωγή του, ακολούθησε πληθώρα To άρθρο Ετεοκλής Παύλου για Χρήστο Μάστορα: «Θέλω να κάνω κάτι ξεκάθαρο για την καταγωγή του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο «θηλυκός» Φατίχ Τερίμ στον ΠΑΣ Γιάννινα – Με γόβες και κοστούμια η Selen Erdem ετοιμάζεται να κλέψει την παράσταση

Σε 14 ημέρες η Θεσσαλονίκη θα έχει επιτέλους Μετρό - Σε μόλις 40 δευτερόλεπτα από τον έναν σταθμό στον άλλον, οι καινοτομίες

Μαρ α Λάγκο: Το πολυτελές θέρετρο στη Φλόριντα που ο Τραμπ μετατρέπει σε «Λευκό Οίκο» – Πώς πέρασε στα χέρια του

Ο Ντόναλντ Τραμπ τοποθέτησε σε θέσεις κλειδιά στο υπουργείο Δικαιοσύνης τρεις από τους δικηγόρους του

Τι αλλάζει στα Airbnb από 1η Ιανουαρίου 2025 - «Σπριντ» μέχρι τέλος του χρόνου για την ένταξη των ακινήτων

Ασθενείς με κυστική ίνωση έτρεξαν Μαραθώνιο για τη συμπαρασταθούν σε ανθρώπους που παλεύουν με τη νόσο