Βίκυ Κάβουρα για Γιώργο Τζαβέλλα: «Εκείνος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ όχι»
01:26 - 15/10/2024
Τη Βίκυ Κάβουρα υποδέχτηκε στο πλατό του The 2Night Show o Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της
To άρθρο Βίκυ Κάβουρα για Γιώργο Τζαβέλλα: «Εκείνος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ όχι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Κάβουρα για Γιώργο Τζαβέλλα: "Εκείνος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ όχι"
Η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος αλλά και την αντίδραση του Γιώργου Τζαβέλλα - «Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει τώρα 100%. Τώρα σταμάτησα το θηλασμό», αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα - Δείτε τα βίντεο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒίκυ Κάβουρα: Ο Γιώργος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα
“Δεν το περίμενα. Όταν μου είπε συγχαρητήρια στο τηλέφωνο η γυναικολόγος μου, τη ρωτάω: γιατί μου λέτε συγχαρητήρια; Είστε έγκυος, μου λέει” δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα. Για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η γέννηση της κόρης της, καρπός του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα μίλησε η Βίκυ Κάβουρα το βράδυ της Δευτέρας ... Περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Ο Γιώργος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒίκυ Κάβουρα: «Δεν έκανα τεστ εγκυμοσύνης, ο Γιώργος ήξερε ότι είμαι έγκυος»
Η Βίκυ Κάβουρα πριν λίγους μήνες απέκτησε την πρώτη κόρη της.
Διαβάστε το στο in.gr