Αλέξανδρος Αυλωνίτης: Αν αποκλείσουν τον Κασσελάκη θα σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ

23:55 - 14/10/2024

«Έχω εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ… Αν αποκλείσουν τον Κασσελάκη θα σκεφτώ πάρα πολύ αν θα παραμείνω εκεί» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του κόμματος Αλέξανδρος Αυλωνίτης. Μιλώντας στο One, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης είχε χαρακτηριστικά: «Είμαι υπέρ της άποψης ότι έχω εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και θα παραμείνω, αν όμως αποκλείσουμε τον κ. ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξανδρος Αυλωνίτης: Αν αποκλείσουν τον Κασσελάκη θα σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προαναγγελία Αυλωνίτη: "Αν αποκλείσουν τον Κασσελάκη θα σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ" (Βίντεο)

"Λειτούργησε στο πολιτικό μας σύστημα αλλά και εντός του ΣΥΡΙΖΑ σαν μια μεγάλη πέτρα πάνω στα λιμνάζοντα νερά και τα ανακάταψε", τόνισε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τι προβλέπουν οι δύο ισχυρές συμφωνίες μεταξύ των ΑΕΕΑΠ

2 νεκροί από ρωσική επίθεση με drone στο Σούμι της Ουκρανίας

Έρχεται καθολική εφαρμογή myDATA, ηλεκτρονικό τιμολόγιο, ψηφιακό πελατολόγιο και δελτίο αποστολής

Ιταλική σούπα μινεστρόνε: Το μυστικό υλικό που την αναβαθμίζει

Σούπερ μάρκετ: Προβλέψεις για μείωση τιμών έως 2%

Τα απομνημονεύματα «φωτιά» της Άνγκελα Μέρκελ - Το σκυλί του Πούτιν και η επεισοδιακή χειραψία με τον Τραμπ