Μαρία Ιωαννίδου για Ματούλα Ζαμάνη: «Έλα τώρα, φιγούρα ήθελε να κάνει το κορίτσι»

22:44 - 14/10/2024

Με αφορμή το νέο βιβλίο που ετοιμάζει, το τρίτο κατά σειρά, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου για Ματούλα Ζαμάνη: «Έλα τώρα, φιγούρα ήθελε να κάνει το κορίτσι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου για Ματούλα Ζαμάνη: "Έλα τώρα, φιγούρα ήθελε να κάνει το κορίτσι"

«Ας με πάρει τηλέφωνο να μου πει ότι είναι αλλιώς», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου σχολιάζοντας την κίνηση της τραγουδίστρια να βγάλει την μπλούζα της πάνω στη σκηνή - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

«Κόλαφος» η Μαρία Ιωαννίδου με την Ματούλα Ζαμάνη: «Έλα τώρα, φιγούρα ήθελε να κάνει το κορίτσι»

«Ας με πάρει τηλέφωνο να μου πει ότι είναι αλλιώς», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία ΙωαννίδουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαρία Ιωαννίδου για Ματούλα Ζαμάνη: «Έλα, φιγούρα ήθελε να κάνει το κορίτσι»

Η Μαρία Ιωαννίδου με αφορμή το νέο βιβλίο που ετοιμάζει, το τρίτο κατά σειρά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star». H ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε σε δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα σχετικά με την LGBTQ κοινότητα αλλά και στη Ματούλα Ζαμάνη. «Ο Θεός είπε Αδάμ και Εύα. Εγώ το είπα με συμπάθεια αυτό, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»