Στάθης Σχίζας: Η απάντηση για την προσωπική του ζωή – «Δεν δίνω αναφορά σε καμία»

22:03 - 14/10/2024

Μία νέα βραδινή έξοδο έκανε το βράδυ της Κυριακής 13 Οκτωβρίου ο Στάθης Σχίζας. Ο γοητευτικός To άρθρο Στάθης Σχίζας: Η απάντηση για την προσωπική του ζωή – «Δεν δίνω αναφορά σε καμία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή – «Είμαι τέλεια στην προσωπική μου ζωή»

Ο Στάθης Σχίζας, το βράδυ της Κυριακής 13/10, πραγματοποίησε μια νέα βραδινή έξοδο, παρευρισκόμενος σε εκδήλωση μαζί με άλλους διάσημους. Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο Στάθης Σχίζας, σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ερωτευμένος. Πιο συγκεκριμένα, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»