«Έχω παιδιά»: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας, πολυαναμενόμενης σειράς του Mega

22:02 - 14/10/2024

Παιδιά vs γονείς. Είναι δεδομένο ποιος κάνει κουμάντο. Όταν όμως τα πράγματα δυσκολεύουν για τους μικρούς To άρθρο «Έχω παιδιά»: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας, πολυαναμενόμενης σειράς του Mega δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έχω παιδιά»: Όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μετά την πρεμιέρα της σειράς

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», με τη Δανάη Μπάρκα, συνάντησε τους ηθοποιούς της νέας κωμικής σειράς του MEGA, «Έχω παιδιά», στην προβολή του πρώτου επεισοδίου και απέσπασε δηλώσεις.

Διαβάστε το στο in.gr

«VIΠ – Καλά Γεράματα»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς

Η κωμωδία «VIΠ – ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ» έρχεται αύριο, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 22:30 στον ΑΝΤ1 με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο. Ελάτε στο VΙΠ και… γεράστε άφοβα! Τι θα δούμε αύριο, Τετάρτη, 96 Οκτωβρίου, στις 22:30, στο 3ο επεισόδιο «Who’ s the boss» Ο Φώτης καταφθάνει στη μονάδα διεκδικώντας με ψεύτικη ταυτότητα τη θέση του παλιού συντηρητή. Η Ματίνα προκειμένου να τον προσλάβει, του αναθέτει μια αποστολή: Να φτιάξει το περιβόητο boiler, που άφησε ο προκάτοχος του διαλυμένο. Εκείνος, με τη βοήθεια του Αντώνη, καταφέρνει να το βάλει σε λειτουργία και σύντομα γνωρίζει τον κόσμο του γηροκομείου, βάζοντας στόχο την πλούσια Λουκία, που μπορεί να τον αποκαταστήσει. Την ίδια στιγμή, οι φιλοξε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»