«Δεν έχουμε κλείσει για δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι»

17:06 - 02/03/2020

Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησαν ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Μαρία Πετεβή, σε συνέντευξη που έδωσαν στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και […] The post «Δεν έχουμε κλείσει για δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

"Δεν έχουμε κλείσει για δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι" (ΦΩΤΟ)

Για τις Άγριες Μέλισσες μίλησαν ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Μαρία Πετεβή, σε συνέντευξη που έδωσαν στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “tv kous kous” που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Το θεωρείτε τη μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν; Γιώργος Γεροντιδάκης: Εμείς που δουλεύουμε, αν το θεωρήσουμε επιτυχία, καταστραφήκαμε. Προσωπικά, δεν μπορώ να θεωρήσω επιτυχία κάτι που δεν έχει τελειώσει. Όταν δω τον απόηχο, μπορώ να εκφέρω άποψη. Αυτό που με νοιάζει εμένα αυτή τη στιγμή είναι να είμαι διαβασμένος, να κάνω τη δουλειά μου, χωρίς να με ενδιαφέρει τι ακούγεται γύρω μου. Μαρία Πετεβή: Δεν μου αρέσει πολύ αυτός ο όρος, είμαι ένας άνθρωπος προσγειωμένος. Φυσικά και εκτιμώ όλο αυτό

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μαύροι πίνακες: O Αντίνοος Αλμπάνης εισβάλλει ως Άρης Παυλίδης

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Το «καρφί» για την απέναντι εκπομπή ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά: «Σταμάτα, δεν θέλω τέτοια»

Tempting Fortune: Ο κλειστός φάκελος προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη περνά δύσκολα στο μοναστήρι

Γιάννης Κατινάκης: «Αυτό που είπε στη μητέρα μου ήταν να μου πει να μην είμαι τόσο κουνιστός»

Ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη