Καίτη Φίνου: «Αναγκάστηκα να παίξω με τον Στάθη Ψάλτη, έπρεπε να ζήσω -Δεν μου άρεσε αυτό το είδος της κωμωδίας»
21:57 - 14/10/2024
Στη συνεργασία της με τον Στάθη Ψάλτη τη δεκαετία του ’80, αναφέρθηκε η Καίτη Φίνου, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε πρόσφατα ο Μάρκος Σεφερλής. «Ο Μάρκος κάνει ένα είδος κωμωδίας που είναι Μάρκος Σεφερλής κωμωδία. Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον Μάρκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αυτό που κάνει είναι τέλειος. Μπορεί να μην είμαι οπαδός όλων όσων λένε πάνω στη σκηνή», είπε αρχικά η Καίτη Φίνου, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Μα κι ο Ψάλτης βωμολοχούσε, θα πει κάποιος. Ποιος λέει ότι ήμουν υπέρ σε αυτό; Κανείς δεν με έχει ρωτήσει. Έπρεπε να ζήσω. Δεν γινόταν διαφορετικά. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό το είδος κωμωδίας», παραδέχτηκε στη συνέχεια η ηθοποιός. «Πάρα πολύ θα ήθελα να έφευγα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Φίνου: «Αναγκάστηκα να παίξω με τον Στάθη Ψάλτη, έπρεπε να ζήσω»
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Στάθη Ψάλτη τη δεκαετία του ’80, για τον πόλεμο που δέχθηκε πρόσφατα ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ προχωρά και σε μία δυσάρεστη εξομολόγηση γύρω από τον θάνατο των δύο της αδελφών.
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Στάθη Ψάλτη τη δεκαετία του ’80, για τον πόλεμο που δέχθηκε πρόσφατα ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ προχωρά και σε μία δυσάρεστη εξομολόγηση γύρω από τον θάνατο των δύο της αδελφών. «Ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαίτη Φίνου: «Αναγκάστηκα να παίξω με τον Στάθη Ψάλτη, έπρεπε να ζήσω»
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη […]
The post Καίτη Φίνου: «Αναγκάστηκα να παίξω με τον Στάθη Ψάλτη, έπρεπε να ζήσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚαίτη Φίνου: «Αναγκάστηκα να παίξω με τον Στάθη Ψάλτη για να ζήσω, με τον Μάρκο Σεφερλή δεν θα έπαιζα ποτέ»
Η Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων,
To άρθρο Καίτη Φίνου: «Αναγκάστηκα να παίξω με τον Στάθη Ψάλτη για να ζήσω, με τον Μάρκο Σεφερλή δεν θα έπαιζα ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr