Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Είναι προϋπόθεση ότι όπου πάω πάει και το παιδί μου, το ξέρουν από πριν»

16:28 - 14/10/2024

«Ο γιος μου είναι συνεχώς μαζί μου. Και στη σειρά που έκανα στο Netflix, δύο εβδομάδες αφότου γέννησα, ήταν εκεί και θήλαζα» δήλωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο «Buongiorno» σήμερα (14.10.2024). Η ηθοποιός μίλησε για τις οντισιόν που την απέρριψαν και για τον γιο της. «Το καλοκαίρι πρέπει ... Περισσότερα To άρθρο Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Είναι προϋπόθεση ότι όπου πάω πάει και το παιδί μου, το ξέρουν από πριν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Είναι προϋπόθεση ότι όπου πάω πάει και το παιδί μου»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις οντισιόν που είχε κανονίσει και τις απορρίψεις που έλαβε.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ στους οργανωμένους οπαδούς στην Κυψέλη: «Είμαστε η δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα ακούνε ΑΕΚ και θα τρίζει ο τόπος»

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης λύγισε με το κοπλιμέντο που δέχθηκε από θαυμάστριά του: «Είναι ότι πιο δυνατό έχω εισπράξει»

Mάριος Ηλιόπουλος: Ο πρόεδρος της ΑΕΚ στους οργανωμένους στην Κυψέλη

Γάζα: Παιδιά και γυναίκες ανάμεσα στους 10 νεκρούς παλαιστίνιους από ισραηλινή επίθεση σε σχολείο

Ζελένσκι: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει πιο γρήγορα με την κυβέρνηση του Τραμπ 

Τα επόμενα βήματα για τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά – Ποια είναι η διαδικασία που προβλέπεται