Χριστίνα Αλούπη για την περίοδο που ήταν μοντέλο: "Με έλεγαν χοντρή και ήμουν 52 κιλά"

15:46 - 14/10/2024

«Δεν μου λείπει κάτι από την Αμερική, είμαι τώρα δύο χρόνια στην Ελλάδα και έχω εγκλιματιστεί πλήρως», είπε η Χριστίνα Αλούπη

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Αλούπη: «Με έλεγαν χοντρή και ήμουν 52 κιλά»

Η Χριστίνα Αλούπη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή.Η Χριστίνα Αλούπη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή.Ειδικότερα, το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τα σχόλια που δεχόταν όσο έκανε μόντελινγκ, τα όσα ακούστηκαν περί χωρισμού, αλλά και τα κλάματα που έβαλε στο καμαρίνι της. «Στο χώρο του μόντελινγκ πάντα γίνονται σχόλια για τα κιλά. Με έλεγαν χοντρή και ήμουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χριστίνα Αλούπη: «Με έλεγαν χοντρή και ήμουν 52 κιλά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Χριστίνα Αλούπη. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τα […] The post Χριστίνα Αλούπη: «Με έλεγαν χοντρή και ήμουν 52 κιλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Σοκάρει η Ελένη Ουζουνίδου: "Με τον Κώστα Κόκλα κάναμε μια σκηνή κακοποίησης, ένιωθα ότι έφαγα ξύλο στα αλήθεια"

Τέμπη: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια 11 σκληροί δίσκοι και 3 καταγραφικά - Τι ψάχνει η Αστυνομία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψη - βόμβα πως οι Μάβερικς ήθελαν ανταλλαγή του Ντόντσιτς με τον Greek Freak - Δεν το συζήτησαν καν οι Μπακς

Κίνημα Δημοκρατίας: Από τον Ταύρο κοντά στο "στρατηγείο" του Τσίπρα τα νέα γραφεία του Κασσελάκη (Εικόνες)

ΣΑΤΑ: Εξήγγειλε 24ωρη απεργία στις 19 Φεβρουαρίου - Χωρίς ταξί η πρωτεύουσα

Άννα Βίσση: 82χρονη είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της - "Από τότε που πέθανε ο άνδρας μου, έχω πάει να την δω πάνω από 80 φορές"