Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που ο Μίμης Πλέσσας θα με ακούσει»
15:37 - 14/10/2024
Μία συγκινητική αναφορά έκανε η θρυλική Ζωζώ Σαπουντζάκη στον αείμνηστο Μίμη Πλέσσα που «έφυγε» στις 5 Οκτωβρίου σε ηλικία 99 ετών. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον Μίμη Πλέσσα, λέγοντας πως ήταν καταπληκτικός άνθρωπος και συγκίνησε με τα λόγια της. «Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που θα με ακούσει από εκεί που βρίσκεται. ... Περισσότερα
To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που ο Μίμης Πλέσσας θα με ακούσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Ζωζώ Σαμπουντζάκη: Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που ο Μίμης θα με ακούσει από εκεί που βρίσκεται
«Μίμη, εγώ είμαι η Ζωζώ που σε αγάπησα σε ευχαριστώ», συμπλήρωσε η Ζωζώ Σαμπουντζάκη.
Διαβάστε το στο in.grΖωζώ Σαπουντζάκη για Μίμη Πλέσσα: «Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που θα με ακούσεις εκεί που βρίσκεσαι»
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην απώλεια του Μίμη Πλέσσα και παράλληλα αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της Μαρινέλλας, για την οποία όπως η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε, προσεύχεται κάθε βράδυ. «Θα τραγουδήσω σήμερα τόσο δυνατά που θα με ακούσει από εκεί που βρίσκεται. Μίμη, εγώ είμαι η Ζωζώ που σε αγάπησα! Eυχαριστώ!», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε στη συνέχεια: «Καμία τραγουδίστρια δεν μπορεί να με υποδυθεί, ούτε εγώ θα το έκανα αν μου το έλεγαν, αυτό που βγάζω από μέσα μου δεν διδάσκεται. Παλιότερα με έπεισαν και έκοψα τα μαλλιά μου και πήρα τον πατέρα μου και έκλαιγα. Είναι τρελό αυτό που έχω με τα ρούχα μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖωζώ Σαπουντζάκη: «Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που ο Μίμης Πλέσσας θα με ακούσει»
Μία συγκινητική αναφορά έκανε η θρυλική Ζωζώ Σαπουντζάκη στον αείμνηστο Μίμη Πλέσσα που «έφυγε» στις 5 Οκτωβρίου σε ηλικία 99 ετών.
Μία συγκινητική αναφορά έκανε η θρυλική Ζωζώ Σαπουντζάκη στον αείμνηστο Μίμη Πλέσσα που «έφυγε» στις 5 Οκτωβρίου σε ηλικία 99 ετών. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στο «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον Μίμη Πλέσσα, λέγοντας πως ήταν καταπληκτικός άνθρωπος και συγκίνησε με τα λόγια της. «Θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που θα με ακούσει από εκεί που βρίσκεται. […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr