Νίκος Ορφανός: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος να επιστρέψει, εφόσον απαλλαχθεί»

15:19 - 14/10/2024

«Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μια καλλιτεχνική ταυτότητα που ή σου ταιριάζει ή όχι», είπε ο Νίκος Ορφανός. Ο Νίκος Ορφανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, τη σύζυγό του, τους γονείς του, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Μάρκο Σεφερλή. «Θα είμαι για δεύτερη χρονιά ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Ορφανός: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος να επιστρέψει, εφόσον απαλλαχθεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου