Σούπερ Κική για Κατερίνα Καινούργιου: "Απαιτώ να μου ζητήσει συγγνώμη, κάνει έγκλημα και χαλάει την εργασία μου"

14:37 - 14/10/2024

Η Σούπερ Κική αφού είπε «Αλβανό» τον Χρήστο Μάστορα τώρα απαιτεί δημόσια συγνώμη γιατί αυτό ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου και τη Ναταλί Κάκαβα - Δείτε τα βίντεο και την ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Super Κική κατά Κατερίνας Καινούργιου: «Απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη… τολμάει να με πει ρατσίστρια»

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η Super Κική στην Κατερίνα Καινούργιου για το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Alpha σε σχέση με όσα δήλωσε για τον Χρήστο Μάστορα. Αιχμηρή απάντηση έδωσε η Super Κική στην Κατερίνα Καινούργιου για το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Alpha σε σχέση με όσα δήλωσε για τον Χρήστο Μάστορα. Η ίδια καταφέρθηκε και εναντίον της Ναταλί Κάκκαβα για την ανάρτηση που έκανε, η οποία τόνισε πως θα έπρεπε να υπάρχει ΕΣΡ και στο διαδίκτυο. Super Κική για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Super Κική κατά Κατερίνας Καινούργιου: «Απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη… τολμάει να με πει ρατσίστρια»

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η Super Κική στην Κατερίνα Καινούργιου για το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Alpha σε σχέση […] The post Super Κική κατά Κατερίνας Καινούργιου: «Απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη… τολμάει να με πει ρατσίστρια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σούπερ Κική: «Κόλαφος» για Κατερίνα Καινούργιου – «Απαιτώ να μου ζητήσει συγγνώμη, κάνει έγκλημα και χαλάει την εργασία μου»

Μια χιουμοριστική δήλωση που έκανε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα μέσα από το κανάλι To άρθρο Σούπερ Κική: «Κόλαφος» για Κατερίνα Καινούργιου – «Απαιτώ να μου ζητήσει συγγνώμη, κάνει έγκλημα και χαλάει την εργασία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Διαβάστε στην 'Κυριακάτικη Απογευματινή': Αλλάζουν όλα στην αγορά ακινήτων - PRICE MAP, το ψηφιακό εργαλείο για τις πραγματικές τιμές ανά την Ελλάδα

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πώς της χάλασαν τα σχέδια για το Halloween - Το σημείωμα για την κλοπή της κολοκύθας

Νέα 24ωρη απεργία τον Νοέμβριο: Πότε είναι

Γιώργος Τσαλίκης: Η ελληνική τηλεόραση είναι σε υστερία - Κάποια στιγμή ο κόσμος θα τους γυρίσει την πλάτη γιατί βαριέται

Άγρια δολοφονία στα Φάρσαλα: Τον σκότωσαν με τσάπα και εξαφανίστηκαν με το όχημά του

Κωνσταντίνος Παντελίδης στα Παραπολιτικά: Ηχογραφώ ακυκλοφόρητο κοµµάτι του αδελφού µου