«Τρελάθηκε, πάτησε γκάζι και έσκασε πάνω μας» λένε τα θύματα στο Πολυδένδρι - «Ήταν φίλος ενός πρώην μου»

14:10 - 14/10/2024

Τις δραματικές στιγμές που έζησε η 28χρονη όταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7.10.2024) κατάφερε και απέφυγε τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο 27χρονου που την κυνηγούσε για να την χτυπήσει στον Πολυδένδρι Ωρωπού.  Η 28χρονη αποκάλυψε πως γνώριζε τον δράστη και συναντήθηκε τυχαία με τον 27χρονο έξω από το μαγαζί στον Ωρωπό. Εκεί, η 28χρονη μαζί ... Περισσότερα To άρθρο «Τρελάθηκε, πάτησε γκάζι και έσκασε πάνω μας» λένε τα θύματα στο Πολυδένδρι - «Ήταν φίλος ενός πρώην μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολυδένδρι: «Τρελάθηκε, πάτησε γκάζι και έσκασε πάνω μας» λένε τα θύματα – «Ήταν φίλος ενός πρώην μου»

Τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7.10.2024) κατάφερε και απέφυγε τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο 27χρονου που την κυνηγούσε για να την χτυπήσει στο Πολυδένδρι Ωρωπού, περιγράφει η 28χρονη στο newsit.gr. Τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7.10.2024) κατάφερε και απέφυγε τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο 27χρονου που την κυνηγούσε για να την χτυπήσει στο Πολυδένδρι Ωρωπού, περιγράφει η 28χρονη στο newsit.gr. Η 28χρονη αποκαλύπτει πως γνώριζε τον δράστη και συναντήθηκε τυχαία με τον 27χρονο έξω από το μαγαζί στον Ωρωπό. Εκεί, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιώργος Καρκάς: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ηθοποιός που δεν θέλει να συνεργαστεί με έναν αθώο Φιλιππίδη»

Μαγδεμβούργο: Η Σαουδική Αραβία είχε ζητήσει την έκδοση του μακελάρη και είχε προειδοποιήσει για το πόσο επικίνδυνος είναι

Πάρος: «Το χειρουργείο πήγε καλά, αλλά πονάω ακόμα» λέει ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε από μια παρέα ανηλίκων

Το Χόλιγουντ στο πλευρό της Μπλέικ Λάιβλι: «Ποτέ μην αλλάξεις, ποτέ μην χάσεις τη φωνή σου»

Άγγελος Μπασινάς: «Το διαζύγιο έχει βγει, πάμε παρακάτω»

Παναθηναϊκός: Μπακασέτας και Μλαντένοβιτς εκτίουν την ποινή τους με Πανσερραϊκό