Σάσα Μπάστα: "Δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον γάμο, αναγκάζομαι να βγαίνω να τα διαψεύδω"

13:19 - 14/10/2024

«Δεν βγαίνω να απαντήσω, αλλά επειδή δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον γάμο, και πλέον έχω και ένα παιδί αναγκάζομαι να βγαίνω να τα διαψεύδω, γιατί είμαστε μια χαρά», ξεκαθάρισε η Σάσα Μπάστα - Δείτε το βίντεο με όσα είπε η τραγουδίστρια

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάσα Μπάστα: «Δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον γάμο, αναγκάζομαι να βγαίνω να τα διαψεύδω»

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στους δημοσιογράφους κι απάντησε για τις φήμες που θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, […] The post Σάσα Μπάστα: «Δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον γάμο, αναγκάζομαι να βγαίνω να τα διαψεύδω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη 27χρονης Ρομά - "Χειροπέδες" και "τσουχτερο" πρόστιμο από τους αστυνομικούς

Βαρελίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Το νερό δεν είναι απεριόριστο, είναι ένας πόρος εν ανεπαρκεία, πρέπει να τον διαχειριζόμαστε με σύνεση

Υπουργείο Πολιτισμού: 25 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών

Sold Out οι Metallica στο ΟΑΚΑ: Η Αθήνα ετοιμάζεται για την πιο εκρηκτική συναυλία της δεκαετίας

"Live You": Εκτός εκπομπής η Μαρία Αναστασοπούλου - "Η ζωή έχει και πίκρα, έχει και βαθιά θλίψη και βαρύ πένθος"

Ολυμπιακός, μεταγραφές: "Έκλεισε" τον Μαυροβούνιο γκολκίπερ, Μπάλσα Πόποβιτς