Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της: Είναι έξι μήνες η διαδικασία, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική

10:45 - 14/10/2024

Ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται, έχουμε να περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα, είπε για τον γιο της από την Αφρική

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της: "Είναι έξι μήνες η διαδικασία, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική"

«Ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται, έχουμε να περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα», είπε για τον γιο της από την Αφρική - Δείτε το βίντεο με όσα εκμυστηρεύτηκε μπροστά στην κάμερα η γνωστή ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι

“Τον ερωτεύτηκα από τη φωτογραφία, ένιωσα ότι είναι «δικός μου», τελείωσε” ανέφερε η Ελισάβετ Μουτάφη. Την Ελισάβετ Μουτάφη υποδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσική στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική και εξήγησε το πως έγινε όλη η διαδικασία μέχρι να ... Περισσότερα To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία: «Τον ερωτεύτηκα από τη φωτογραφία, ένιωσα ότι είναι «δικός μου»

Η Ελισάβετ Μουτάφη δηλώνει τρισευτυχισμένη με το νέο ρόλο της, αυτόν της μητρότητας.

Διαβάστε το στο in.gr

Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: «Ένιωσα ότι είναι «δικός μου»

Η Ελισάβετ Μουτάφη κάθισε στον καναπέ του Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την υιοθεσία του γιου […] The post Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: «Ένιωσα ότι είναι «δικός μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελισάβετ Μουτάφη: Μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική – «Θα περάσουμε δύσκολα, είναι πανέξυπνος»

Η Ελισάβετ Μουτάφη το πρωί της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη: Μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική – «Θα περάσουμε δύσκολα, είναι πανέξυπνος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τροχαίο ατύχημα στα Χανιά - Στο νοσοκομείο οδηγός μηχανής

Ψυχροπολεμικός πυρετός στη Γερμανία: Καλούν τους πολίτες να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε καταφύγια!

Θρίλερ με τον ένοπλο στην Ηλιούπολη - Έκανε έφοδο η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του αλλά βρήκε μόνο την καραμπίνα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης - Φωτογραφίες και βίντεο

Η Γερμανία «βλέπει» τη Ρωσία πίσω από τη  συντριβή αεροπλάνου της DHL στο Βίλνιους

Υπουργικό Συμβούλιο: Όλα όσα συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση