Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της: Είναι έξι μήνες η διαδικασία, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της: "Είναι έξι μήνες η διαδικασία, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική"
«Ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται, έχουμε να περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα», είπε για τον γιο της από την Αφρική - Δείτε το βίντεο με όσα εκμυστηρεύτηκε μπροστά στην κάμερα η γνωστή ηθοποιός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕλισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι
“Τον ερωτεύτηκα από τη φωτογραφία, ένιωσα ότι είναι «δικός μου», τελείωσε” ανέφερε η Ελισάβετ Μουτάφη. Την Ελισάβετ Μουτάφη υποδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσική στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική και εξήγησε το πως έγινε όλη η διαδικασία μέχρι να ... Περισσότερα
To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: Δεν πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕλισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία: «Τον ερωτεύτηκα από τη φωτογραφία, ένιωσα ότι είναι «δικός μου»
Η Ελισάβετ Μουτάφη δηλώνει τρισευτυχισμένη με το νέο ρόλο της, αυτόν της μητρότητας.
Διαβάστε το στο in.grΕλισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: «Ένιωσα ότι είναι «δικός μου»
Η Ελισάβετ Μουτάφη κάθισε στον καναπέ του Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την υιοθεσία του γιου […]
The post Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική: «Ένιωσα ότι είναι «δικός μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλισάβετ Μουτάφη: Μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική – «Θα περάσουμε δύσκολα, είναι πανέξυπνος»
Η Ελισάβετ Μουτάφη το πρωί της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε
To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη: Μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία του γιου της από την Αφρική – «Θα περάσουμε δύσκολα, είναι πανέξυπνος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr