Γιάννης Αϊβάζης: Αν μου έκαναν πρόταση για εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα δεχόμουν

10:27 - 14/10/2024

Αν ήταν κάτι ενδιαφέρον θα το έκανα, γιατί όχι; πρόσθεσε 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αϊβάζης: "Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα το έκανα"

Το ζευγάρι έχει χωρίσει αλλά φαίνεται ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις - Μέχρι και τηλεοπτική εκπομπή θα έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης μαζί με την πρώην σύζυγό του Μαρία Κορινθίου - Δείτε το βίντεο με όσα είπε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Αϊβάζης: «Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα θα το έκανα»

Ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής εξόδου του. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στο αν θα έκανε εκπομπή με την Μαρία Κορινθίου τώρα που οι δυο τους έχουν χωρίσει. «Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε και ήταν κάτι ενδιαφέρον θα το έκανα, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Αϊβάζης: «Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα το έκανα»

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής εξόδου του. Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Γιάννης Αϊβάζης: «Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα το έκανα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τις δύο ληστείες με απειλή μαχαιριού, με διαφορά μίας ώρας

Εύβοια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Λίβανος: Η ισραηλινή αεροπορία σφυροκοπά τα νότια προάστια της Βηρυτού

Καταλονία: Πρόστιμο άνω των 100.000 ευρώ σε γηροκομείο - Άφηναν τους ηλικιωμένους νηστικούς ως και 15 ώρες

Διπλωματικό επεισόδιο Γαλλίας και Αϊτής – Ο Μακρόν αποκάλεσε τους ηγέτες της χώρας «βλάκες»

Τζόναθαν Μέιτζορς: Διευθέτησε την αγωγή επίθεσης και δυσφήμισης από την πρώην σύντροφό του