Γιάννης Αϊβάζης: Αν μου έκαναν πρόταση για εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα δεχόμουν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αϊβάζης: "Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα το έκανα"
Το ζευγάρι έχει χωρίσει αλλά φαίνεται ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις - Μέχρι και τηλεοπτική εκπομπή θα έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης μαζί με την πρώην σύζυγό του Μαρία Κορινθίου - Δείτε το βίντεο με όσα είπε
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιάννης Αϊβάζης: «Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα θα το έκανα»
Ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής εξόδου του. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στο αν θα έκανε εκπομπή με την Μαρία Κορινθίου τώρα που οι δυο τους έχουν χωρίσει. «Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε και ήταν κάτι ενδιαφέρον θα το έκανα, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Αϊβάζης: «Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα το έκανα»
Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής εξόδου του. Ο γνωστός ηθοποιός
To άρθρο Γιάννης Αϊβάζης: «Αν μου έκαναν πρόταση να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα το έκανα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr