37χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Ρέθυμνο

09:37 - 14/10/2024

Νεκρή εντοπίστηκε μια 37χρονη μέσα στο σπίτι της στο Ρέθυμνο την Κυριακή (13.10.24). Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν η 37χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον πατέρα της μέσα στο σπίτι της σε χωριό του Ρεθύμνου. Έντρομος ειδοποίησε τις Αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο ... Περισσότερα To άρθρο 37χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Ρέθυμνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρέβεζα: 86χρονη ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το βόθρο σπιτιού

Στη Φιλιππιάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μία 86χρονη ημεδαπή έχασε τη ζωή της όταν έπεσε σε βόθρο οικίας στην κωμόπολη του νομού Πρέβεζας. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 1 όχημα και 4 υπαλλήλους από την Π.Υ Φιλιππιάδας και 1 όχημα από την 5η ΕΜΑΚ με 3 υπαλλήλους. Χωρίς αισθήσεις […] Το άρθρο Πρέβεζα: 86χρονη ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το βόθρο σπιτιού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

45χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του από την μητέρα του

Τραγικό τέλος στη ζωή του φέρεται να έδωσε 45χρονος στα Τρίκαλα, το πρωί της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου. Τραγικό τέλος στη ζωή του φέρεται να έδωσε 45χρονος στα Τρίκαλα, το πρωί της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος trikalavoice.gr ο 45χρονος, ο οποίος εργάζονταν σε μεγάλη επιχείρηση του νομού, βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στα Κουτσομήλια από την μητέρα του.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρέθυμνο: 37χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Στην ανεύρεση του πτώματος του ίδιου του του παιδιού, βρέθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής (13/10) σε χωριό του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντόπισε την 37χρονη κόρη του αναίσθητη στο πάτωμα του σπιτιού, ενώ άμεσα κλήθηκαν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας. Ο θάνατος της άτυχης κοπέλας χαρακτηρίζεται […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Σημερινοί νικητές οι Κίτρινοι – Στο στόχαστρο των Πράσινων η Εκατερίνα

«Η Μάγισσα»: Ο Σίλβιο μαθαίνει το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε

Ολυμπιακός: Η λογομαχία Λαρεντζάκη – Μπράουν την ώρα του αγώνα, η άμεση αλλαγή τους και η selfie συμφιλίωσης

«Τσίριζα, έκλαιγα και αυτός με χτυπούσε», λέει η 13χρονη για τον βιασμό της στη Μυτιλήνη

Ο Λορέντζο Μπράουν MVP του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, όλα όσα έκανε ο Αμερικανός γκαρντ στο ΟΑΚΑ

Grand Hotel: Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και εμπλέξει τον Ρήγα στην εξαφάνιση της Βασιλικής