Σάσα Μπάστα: Διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό από τον Δημήτρη Κουσαθάνα – «Έχει καταντήσει λίγο κωμωδία»
09:10 - 14/10/2024
Η Σάσα Μπάστα ρωτήθηκε για τη φημολογία, με την τραγουδίστρια να αναφέρει πως έχει βαρεθεί να διαψεύδει τα ίδια πράγματα, κάθε λίγο και λιγάκι. Η Σάσα Μπάστα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, για τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα. Μαζί έχουν ένα παιδί, το οποίο είναι η ... Περισσότερα
To άρθρο Σάσα Μπάστα: Διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό από τον Δημήτρη Κουσαθάνα – «Έχει καταντήσει λίγο κωμωδία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάσα Μπάστα: Διαψεύδει τις φήμες για διαζύγιο με τον Δημήτρη Κουσαθάνα - Έχει καταντήσει λίγο κωμωδία, λέει
Δεν είμαι μόνη μου σε αυτόν τον γάμο και πλέον έχω και ένα παιδί, οπότε αναγκάζομαι να βγαίνω να τα διαψεύδω, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣάσα Μπάστα: Αντέδρασε στις φήμες χωρισμού της – «Αυτό έχει καταντήσει λίγο κωμωδία»
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Σάσα Μπάστα όπου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα. H γνωστή τραγουδίστρια αντέδρασε, διαψεύδοντας τα σενάρια για διαζύγιο: «Αυτό έχει καταντήσει λίγο κωμωδία, ότι με χωρίζουν συνέχεια. Δεν βγαίνω να απαντήσω, αλλά επειδή δεν είμαι μόνη […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr