Μπακασέτας: «Αυτό το γκολ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου» (vid)
00:46 - 14/10/2024
Συγκινημένος ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας ανέφερε πως το γκολ κόντρα στην Ιρλανδία στο Καραϊσκάκης δεν θα το ξεχάσει ποτέ στην καριέρα του.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπακασέτας μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας: «Αυτό το γκολ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου»
Γιαννούλης: «Δεν θα ξεπεράσουμε την απώλεια του Τζορτζ, όλα τα παιχνίδια αφιερωμένα σε αυτόν» - Ρότα προς την οικογένεια του Μπάλντοκ: «Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grTάσος Μπακασέτας: «Αυτό το γκολ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου»
Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία. Ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της γαλανόλευκης. Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο, το φίλησε και αφιέρωσε το τέρμα του στον ... Περισσότερα
To άρθρο Tάσος Μπακασέτας: «Αυτό το γκολ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣυγκλονιστικός Μπακασέτας: «Αυτό το γκολ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου»
Ο αρχηγός της εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.
Διαβάστε το στο in.gr