Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ένταση ανάμεσα σε Γλαβίνα και Αναστασίου – «Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Ακούτε καλά;»

21:46 - 13/10/2024

Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκαν και στις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, άρχισαν να φιλοξενούνται στελέχη του κόμματος. Ανάμεσά τους, ο Θανάσης Γκλαβίνας και η Βάσια Αναστασίου. Στο τραπέζι της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής του OPEN, «Ώρα ΠΑΣΟΚ», με την Εύα Αντωνοπούλου βρέθηκαν ο Θανάσης Γκλαβίνας και η Βάσια Αναστασίου. Mιλώντας για την επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου, μετά ... Περισσότερα To άρθρο Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ένταση ανάμεσα σε Γλαβίνα και Αναστασίου – «Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Ακούτε καλά;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Παραλίγο on air τσακωμός Γλαβίνα και Αναστασίου: "Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Ακούτε καλά;"

Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

ΠΑΣΟΚ: Παραλίγο τσακωμός ανάμεσα σε Γλαβίνα και Αναστασίου - «Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Ακούτε καλά;»

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου του ΠΑΣΟΚ ανέβασε το «θερμόμετρο» της έντασης ανάμεσα σε δύο στελέχη…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός αύριο: Χιόνια στην Εύβοια και την Κρήτη και βροχές στα ανατολικά – Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως 8 μποφόρ

Δέσποινα Καμπούρη για Καινούργιου – Παπακωστοπούλου: «Πολύ άβολη στιγμή»

Ουκρανία: Διάσημος ράπερ είναι επικεφαλής των drones κατά της Ρωσίας – Τα κομμάτια του έχουν γίνει πολεμικά άσματα

Βόλος – Παναιτωλικός 0-1: Νίκη στις καθυστερήσεις με Πέρες

Σεισμοί στη Σαντορίνη: «Δεν προβλέπεται δόνηση άνω των 6 Ρίχτερ – Τα δύο σενάρια, το νέο στοιχείο και τι ανησυχεί τους σεισμολόγους

Καπερνάρος για Τέμπη: Δεν είχε ζητηθεί ποτέ υλικό για την εμπορική αμαξοστοιχία