Κώστας Τσουρός: «Εμμονικός θαυμαστής της Φαίης Σκορδά με έψαχνε με μαχαίρι, επειδή έλεγαν ότι είμαι η σχέση της»
18:30 - 13/10/2024
Ο Κώστας Τσουρός, με αφορμή τις υποθέσεις stalking που έχουν γίνει γνωστές τις τελευταίες ημέρες, με τελευταία εκείνη με την 47χρονη θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου με την οποία έφτασαν και στα δικαστήρια, αποκάλυψε ένα τρομακτικό περιστατικό που βίωσε όταν ήταν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε μέσα από την εκπομπή του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει ο Κώστας Τσουρός με την αποκάλυψη: «Εμμονικός θαυμαστής της Σκορδά με έψαχνε με μαχαίρι»
Σε ένα δραματικό περιστατικό από την εποχή της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε ο Κώστας Τσουρός. Ο παρουσιαστής […]
The post Σοκάρει ο Κώστας Τσουρός με την αποκάλυψη: «Εμμονικός θαυμαστής της Σκορδά με έψαχνε με μαχαίρι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚώστας Τσουρός για Φαίη Σκορδά: «Εμμονικός θαυμαστής της με έψαχνε με μαχαίρι, επειδή έλεγαν ότι είμαι η σχέση της»
Με αφορμή τις υποθέσεις stalking που έχουν γίνει γνωστές τις τελευταίες ημέρες, με τελευταία εκείνη με
To άρθρο Κώστας Τσουρός για Φαίη Σκορδά: «Εμμονικός θαυμαστής της με έψαχνε με μαχαίρι, επειδή έλεγαν ότι είμαι η σχέση της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr