Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Αν κάποιος με πει κοντή θα προσβληθώ; Όχι αφού είμαι, γιατί να προσβληθώ;»

17:55 - 13/10/2024

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ρωτήθηκε σε συνέντευξή της, για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει κατά καιρούς, δηλώσεις που έχει κάνει. Η ίδια θέλησε να ρίξει τους τόνους. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατάφερε να εκλεγεί με την «Φωνή Λογικής» στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και πλέον σκέφτεται τις εθνικές εκλογές. Μια σειρά από δηλώσεις της, τα τελευταία χρόνια, της χάρισαν ... Περισσότερα To άρθρο Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Αν κάποιος με πει κοντή θα προσβληθώ; Όχι αφού είμαι, γιατί να προσβληθώ;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λατινοπούλου: "Αν κανείς με πει κοντή θα προσβληθώ; Όχι αφού είμαι, γιατί να προσβληθώ;"

"Έχουμε φτάσει δυστυχώς σε μια εποχή που ακόμα και όμορφη να πεις μια γυναίκα, μπορεί να προσβληθεί" τόνισε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ποζάρει με εσώρουχο μέσα σε σάουνα και «ρίχνει» το instagram

Βασίλης Μαντζουράνης: Ποιος ήταν ο μουσικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Οι «Δυτικές Συνοικίες» και ο Βασίλης Καρράς

Κυριάκος Μητσοτάκης: H Eλλάδα θα αποπληρώσει δάνεια τουλάχιστον 5 δισ. ευρώ το 2025

Συμπληρωματική κατάθεση από τη μητέρα του Παναγιωτάκη - Στο ανθρωποκτονιών και η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές το 2027 – Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι σταθερή

Πέθανε ο Θανάσης Πλιάκης, θρήνος στην ομάδα μπάσκετ του Άρη