Δώρα Χρυσικού: Με διέλυσε ψυχολογικά το αφήγημα ότι πήρα παιδιά πρόσφυγες για να τα κακοποιήσω σεξουαλικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Χρυσικού: Με διέλυσε ψυχολογικά το αφήγημα ότι πήρα παιδιά πρόσφυγες για να τα κακοποιήσω σεξουαλικά
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε φιλοξενήσει στο σπίτι της δύο νεαρούς πρόσφυγες
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔώρα Χρυσικού: «Με διέλυσε το αφήγημα ότι πήρα παιδιά πρόσφυγες για να τα κακοποιήσω σεξουαλικά»
Μία εξομολογητική και ζεστή συζήτηση με τον Γιάννη Κορδώνη έκανε η Δώρα Χρυσικού. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε με τη συμμετοχή της στην ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου αλλά και την περίοδο που συκοφαντήθηκε. «Η πρώτη μάχη ήταν η μοναξιά και το φευγιό από την Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία, στα 8 στη Γαλλία και στα 12 στη Γερμανία. Είχα τρέλα με τον χορό, ήμουν σαν αφιονισμένη. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση των γονιών μου. Σκέφτηκαν ότι ίσως μου κόβουν τα φτερά», περιγράφει η Δώρα Χρυσικού. «Υπήρχαν φοβερές ιστορίες στη Φλώρινα. Τη ρώτησε ένας κλειδαράς: αυτό το
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr