Νικόλας Φαραντούρης: Αντίπαλός μου δεν είναι ο σύντροφός μου στον ΣΥΡΙΖΑ

14:28 - 13/10/2024

Ο Νικόλας Φαραντούρης, ένας από τους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για όσα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο (12.10.2024) κατά τη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος, που οδήγησε στον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τη διαδικασία. «Δεν είναι ευχάριστες οι εικόνες, είναι δυσάρεστο το κλίμα και οποιαδήποτε προσπάθεια εξιδανίκευσης αδικεί. Αδικεί την ιστορία της Αριστεράς, ενός κόμματος ... Περισσότερα To άρθρο Νικόλας Φαραντούρης: Αντίπαλός μου δεν είναι ο σύντροφός μου στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οι αμοιβές όσων εργαστούν την περίοδο των εορτών

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Ανέβηκε στην κορυφή με τεράστιο «διπλό» και γκολ νίκης στις καθυστερήσεις

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει «βαριά μελαγχολία» επειδή «λένε κακά πράγματα για το χορό μου»

Οι πρώτες συναντήσεις της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής με τις τρεις κόρες της – Αλλαγή στάσης από τον 14χρονο γιο της

Συρία: Τουρκικά drones έπληξαν στόχους βορειοανατολικά της χώρας – Τουλάχιστον 5 νεκροί

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Άγιο Όρος με τους γιους του – Το προσκύνημα, το «Πιστεύω» και η μυσταγωγία που έζησε