O Έλληνας chef που φτιάχνει γιαούρτι από γάλα καμήλας στο Αμπού Ντάμπι

10:09 - 13/10/2024

Όταν αναφερόμαστε στο γιαούρτι, το μυαλό μας πάει στο αγελαδινό ή το πρόβειο γάλα. Τι θα λέγατε όμως για γιαούρτι από γάλα καμήλας;

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Συνάντηση Τραμπ - Ρούτε την Πέμπτη

Γκιουλέρ: Λαμβάνουμε μέτρα για τις αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες της Κύπρου

Έκτορας Μποτρίνι: Έχω φάει πολύ αυστηρές κριτικές για τα πιάτα μου και πολύ κράξιμο

Ανατροπή: Οι ΗΠΑ θα αρχίσουν να ξαναδίνουν πληροφορίες στην Ουκρανία για τον πόλεμο με τη Ρωσία

Σύγκρουση των πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα: Συνελήφθη ο καπετάνιος του εμπορικού ως ύποπτος για ανθρωποκτονία από βαριά αμέλεια