O Έλληνας chef που φτιάχνει γιαούρτι από γάλα καμήλας στο Αμπού Ντάμπι

10:09 - 13/10/2024

Όταν αναφερόμαστε στο γιαούρτι, το μυαλό μας πάει στο αγελαδινό ή το πρόβειο γάλα. Τι θα λέγατε όμως για γιαούρτι από γάλα καμήλας;

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Στουρνάρας: Η οικονομία δεν πάει άσχημα - Λείπουν 200.000 χέρια στην αγορά εργασίας

Σπύρος Μαρτίκας: Χώρισε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου - Την αγαπώ μέχρι θανάτου, λέει

Λίαμ Πέιν: Η σύντροφός του, Κέιτ Κάσιντι έκανε τατουάζ αφιερωμένο σε εκείνον

Τα ωραιότερα κόκκινα φορέματα για glamorous γιορτινές εμφανίσεις

ΗΠΑ: Σοκαριστικό έγκλημα στο μετρό της Νέας Υόρκης - Άνδρας έβαλε φωτιά σε γυναίκα που κοιμόταν μέσα σε βαγόνι

Τα αποκαλυπτικά περιστατικά ανάμεσα σε Λάιβλι - Μπαλντόνι: Μπήκε στο καμαρίνι της ενώ ήταν γυμνή, είχε κόλλημα με το σώμα της