O Έλληνας chef που φτιάχνει γιαούρτι από γάλα καμήλας στο Αμπού Ντάμπι

10:09 - 13/10/2024

Όταν αναφερόμαστε στο γιαούρτι, το μυαλό μας πάει στο αγελαδινό ή το πρόβειο γάλα. Τι θα λέγατε όμως για γιαούρτι από γάλα καμήλας;

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Νότια Κορέα: Η Ρωσία παρείχε στη Βόρεια Κορέα αντιαεροπορικούς πυραύλους σε αντάλλαγμα για τους στρατιώτες, λέει η Σεούλ

Πρωτοφανές! Ενημέρωσαν αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη ότι πάσχει από καρκίνο με καθυστέρηση ενός χρόνου

Πλεύρης: Η αύξηση των δημοτικών τελών από τον Δούκα πλήττει τους μικρομεσαίους εμπόρους της Αθήνας

Στην αγορά της Αθήνας ενόψει Black Friday ο Θεοδωρικάκος: «Κανένα περιθώριο για παραπλανητικές εκπτώσεις»

Σεισμός τώρα 4,2 Ρίχτερ στα ανοιχτά της θάλασσας κοντά στη Νίσυρο

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δημοσιοποίησα τα ομοφοβικά σχόλια για το «Brokeback Mountain» για να δούμε ότι το πρόβλημα υπάρχει ακόμα