O Έλληνας chef που φτιάχνει γιαούρτι από γάλα καμήλας στο Αμπού Ντάμπι

10:09 - 13/10/2024

Όταν αναφερόμαστε στο γιαούρτι, το μυαλό μας πάει στο αγελαδινό ή το πρόβειο γάλα. Τι θα λέγατε όμως για γιαούρτι από γάλα καμήλας;

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των ξένων ηγετών, λέει το Κρεμλίνο ενόψει των εορτασμών της 9ης Μαΐου

Ήταν η δίδυμη αδερφή μου, λέει η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για την επίθεση του σκύλου στη Βουλιαγμένη

Η Bebe Rexha μίλησε για την αποβολή της στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όσους κρίνουν την εμφάνιση των άλλων

Η Έλενα Κρεμλίδου «λύγισε» μιλώντας για το revenge porn: «Θέλω να βοηθήσω άλλες γυναίκες να μην πηδήξουν από το μπαλκόνι»

Αναστασόπουλος: Κράτος δικαίου η Ελλάδα, ιστορική ευθύνη των δικηγόρων η επαγρύπνηση για την προάσπισή του

Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, λέει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ