O Έλληνας chef που φτιάχνει γιαούρτι από γάλα καμήλας στο Αμπού Ντάμπι

10:09 - 13/10/2024

Όταν αναφερόμαστε στο γιαούρτι, το μυαλό μας πάει στο αγελαδινό ή το πρόβειο γάλα. Τι θα λέγατε όμως για γιαούρτι από γάλα καμήλας;

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Γιώργος Τσίπρας: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα του Κασσελάκη από ότι δεν τον άφησαν να διοικήσει

Σάκης Ρουβάς: Οι δηλώσεις για τον γάμο του αδελφού του Απόστολου - Βέβαια συγκινήθηκα

The Substance: Σύντομα στους κινηματογράφους η ταινία για τα στερεότυπα και την καταπίεση που βιώνουν τα γυναικεία σώματα

Δακτύλιος: Επανέρχεται από αύριο Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας

Γεωργιάδης: Κλασσική εμφάνιση κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού ο αποκλεισμός Κασσελάκη, το έκαναν για τα λεφτά

Καβάλα: Τα κλεμμένα παπούτσια πρόδωσαν τον δράστη έξι κλοπών