O Έλληνας chef που φτιάχνει γιαούρτι από γάλα καμήλας στο Αμπού Ντάμπι

10:09 - 13/10/2024

Όταν αναφερόμαστε στο γιαούρτι, το μυαλό μας πάει στο αγελαδινό ή το πρόβειο γάλα. Τι θα λέγατε όμως για γιαούρτι από γάλα καμήλας;

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μέση Ανατολή: Ισραηλινοί έποικοι εξαπέλυσαν επιθέσεις σε χωριά της Δυτικής Όχθης

Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή – Έντονα φαινόμενα σε Στερεά, Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία προβλέπει ο Καλλιάνος

Ο Ivan Greko έχει παραβιάσει τον στρατιωτικό ποινικό κώδικα - Το «βιογραφικό» των τεσσάρων συλληφθέντων για την απαγωγή

Σύσκεψη στις Σέρρες για το ουράνιο σε δύο πηγές: Καθαρό πόσιμο νερό σε δεξαμενές με ευθύνη του δήμου

Με συνοδεία οι δημοσιογράφοι στο αμερικανικό Πεντάγωνο – Αντιδράσεις για φίμωση της ελευθερίας του Τύπου

Τη Δευτέρα η κηδεία του 59χρονου που σκοτώθηκε στην Πάτρα