O Έλληνας chef που φτιάχνει γιαούρτι από γάλα καμήλας στο Αμπού Ντάμπι

10:09 - 13/10/2024

Όταν αναφερόμαστε στο γιαούρτι, το μυαλό μας πάει στο αγελαδινό ή το πρόβειο γάλα. Τι θα λέγατε όμως για γιαούρτι από γάλα καμήλας;

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μακάμπι - Ολυμπιακός: Για την 5η σερί νίκη στο Βελιγράδι οι Πειραιώτες - Τζάμπολ στις 20:00

Έκανε το ντεμπούτο του στο τένις ο 45χρονος Φορλάν – Αποθεώθηκε παρά την ήττα ο πρώην άσος της Εθνικής Ουρουγουάης - Βίντεο

Πόλο: Συνεχίζει στην εθνική ανδρών ο Βλάχος, νέος προπονητής στις γυναίκες ο Παυλίδης με βοηθό τον Βλοντάκη

Μαγνησία: Μηχανοκίνητη πορεία των αγροτών στον Βόλο - Μοίρασαν μήλα, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ηλεκτρικό ρεύμα: Πάνω από τα 215 ευρώ η MWh, νέα επιδότηση στους λογαριασμούς σχεδιάζει η κυβέρνηση

Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν θέλω να χρησιμοποιούνται τα τραγούδια μου, δεν ζήτησαν την άδειά μου» λέει για τη θεατρική παράσταση-αφιέρωμα στον Καζαντζίδη