Γιατί η Ρωσία φέρεται να κατέρριψε πάνω από την Ουκρανία το πιο προηγμένο stealth drone που είχε

20:00 - 12/10/2024

Το S-70 Okhotnik, το πλέον προηγμένο stealth drone της Ρωσίας επιχειρούσε πάνω από την Ουκρανία στις αρχές Οκτωβρίου. Ξαφνικά ένα ρωσικό Su-57 φέρεται να κατέρριψε το «wingman» του, που είχε το προσωνύμιο «Hunter» («Κυνηγός»). Το υπερσύγχρονο drone S-70 Okhotnik («Hunter») της Ρωσίας καταρρίφθηκε στις 5 Οκτωβρίου, πάνω από την πόλη Κοστιαντινίφκα στην περιοχή του Ντόνετσκ ... Περισσότερα To άρθρο Γιατί η Ρωσία φέρεται να κατέρριψε πάνω από την Ουκρανία το πιο προηγμένο stealth drone που είχε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου