Η Αναστασία τραγουδά «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και μαγεύει με την ερμηνεία της

19:12 - 12/10/2024

Ένα απόλυτα αισθαντικό τραγούδι από το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναστασία: Τραγουδάει «Αγάπη μου με διώχνεις» και μαγεύει με την ερμηνεία της

H Αναστασία, το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφία, μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπει σε κάθε ερωτική μουσική λίστα. Μάλιστα, κατάφερε ήδη να αποσπάσει μια θέση στο εξώφυλλο της δημοφιλούς editorial playlist “Greek Pop” στο Spotify που μετρά χιλιάδες ακροατές. Το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Αναστασία τραγουδά «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και μαγεύει με την ερμηνεία της

H Αναστασία μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπει […] The post Η Αναστασία τραγουδά «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και μαγεύει με την ερμηνεία της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Αναστασία τραγουδά «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και μαγεύει με την ερμηνεία της!

H Αναστασία το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφία μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και το To άρθρο Η Αναστασία τραγουδά «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και μαγεύει με την ερμηνεία της! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Λος Άντζελες: Πατέρας έψαχνε επί 11 ημέρες την εξαφανισμένη κόρη του, δεν άντεξε και αυτοκτόνησε

Bόλος: Έδερνε την 15χρονη κόρη του και επιτέθηκε στον αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει

Νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Το άγνωστο σενάριο που πιθανόν θα εξετάσει η ΕΛ.ΑΣ.

Ιταλία: Πώς μια φοιτήτρια αποδομεί το σύστημα για τις γυναικοκτονίες

Απομνημονεύματα Μέρκελ: Όταν ο Τσίπρας την άφησε άφωνη

Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για τα ΝΕΑ 26/11/2024