Σαρδέλα Καλλονής ή παπαλίνα: Τα μυστικά που την κάνουν μοναδική (+συνταγή)

16:09 - 12/10/2024

Η παπαλίνα, η παστή σαρδέλα που αλιεύεται στον κόλπο της Καλλονής, παρασκευάζεται με παραδοσιακή μέθοδο και αποτελεί βασικό στοιχείο της λεσβιακής γαστρονομίας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Πώς το γιγάντιο ρωσικό drone «Κυνηγός» έπεσε στα χέρια των Ουκρανών – Βίντεο και φωτογραφίες

ΣΥΡΙΖΑ - Live update: Ομιλία - φαρμάκι από την Τζάκρη για πρώην συμμάχους του Κασσελάκη - «Ο χαμογελαστός Νίκος» και η «μειλίχεια Μαριλίζα»

Επιστρέφουν τα λεπτά φρύδια της δεκαετίας του 1990;

Γιοβάνοβιτς για το διπλό στο Γουέμπλεϊ: Κάναμε μία ιστορική νίκη για να τιμήσουμε τον Τζορτζ - Δείτε βίντεο

Volley League: Προανήγγειλε επαγγελματική λίγκα στις γυναίκες ο Βούρτσης

Τυφώνας Milton: Κάτοικος της Φλόριντα τύλιξε το σπίτι του σαν... πιάνο και το έσωσε - Δείτε βίντεο