Γιώργος Παπαγεωργίου για ερωτικές σκηνές: Έλεγα στη Δανάη Μιχαλάκη ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Παπαγεωργίου για τις ερωτικές στιγμές: "Έλεγα στην Δανάη ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω"
"Στις Άγριες Μέλισσες είχα νομίζω μετρήσει 6-7 διαφορετικές σκηνές", σχολίασε χιουμοριστικά για τη σύζυγό του
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώργος Παπαγεωργίου για τις ερωτικές στιγμές: «Έλεγα στην Δανάη ότι τώρα «παίρνω» το αίμα μου πίσω για τις Άγριες Μέλισσες» (vid)
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε σε συνέντευξή του για τις «άγριες» ερωτικές σκηνές στην Μάγισσα, και το πως το διαχειρίζεται με την γυναίκα του, Δανάη Μιχαλάκη.
Διαβάστε το στο GazzettaΓιώργος Παπαγεωργίου για τις σκληρές ερωτικές σκηνές στη Μάγισσα: “Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω”
Καλεσμένος στην εκπομπή Weekenders βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου (12/10) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, μιλώντας για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της «Μάγισσας». Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να απαντήσει και στα σχόλια που δέχεται για τις ιδιαίτερα σκληρές ερωτικές σκηνές που έχει στη σειρά με την παρτενέρ του. «Το ότι είμαστε και οι δύο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Παπαγεωργίου για τις σκληρές ερωτικές σκηνές στη Μάγισσα: «Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω»
Καλεσμένος στην εκπομπή Weekenders βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου (12/10) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, μιλώντας για την εμπειρία του από τα […]
The post Γιώργος Παπαγεωργίου για τις σκληρές ερωτικές σκηνές στη Μάγισσα: «Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr