Άννα Βίσση: Τραγούδησε στη Ματούλα Ζαμάνη και της είπε ότι θα βγάλει την μπλούζα της

10:54 - 12/10/2024

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Βίσση: Τραγούδησε στη Ματούλα Ζαμάνη και της είπε ότι θα βγάλει την μπλούζα της

Η Ματούλα Ζαμάνη εμφανίστηκε στο κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη, και το βίντεο είναι αποκαλυπτικό - Όσα είπε η Άννα Βίσση στη Ματούλα Ζαμάνη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Άννα Βίσση τραγούδησε στην Ματούλα Ζαμάνη και έκανε «πλάκα» ότι θα βγάλει την μπλούζα της

Η Ματούλα Ζαμάνη επισκέφθηκε την Άννα Βίσση στην Θεσσαλονίκη, όπου κάνει τις νέες της εμγφανίσεις.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Η Άννα Βίσση τραγουδά στη Ματούλα Ζαμάνη και της λέει ότι θα βγάλει την μπλούζα της – Δείτε το βίντεο

Η Ματούλα Ζαμάνη βρέθηκε στο κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση, το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok δείχνει την Άννα Βίσση να εντοπίζει τη Ματούλα Ζαμάνη στο κοινό και να της τραγουδά αρχικά. «Μισό, μισό, μου κάνει και έτσι κιόλας, σςςςςςςςς, λέει “μην πεις ότι είμαι εδώ”», της λέει αρχικά. Αρχίζει στη συνέχεια να τραγουδά: «Ματούλα Ζαμάνη στο ‘χω πει, τώρα τελευταία ότι είσαι πιο ωραίο από ποτέ, στο ‘χω πει μάτια μου θλιμμένα ότι θα έκανα για σένα ό,τι θες – ακόμη και να βγάλω την μπλούζα μου!». «Γεια σου Ζαμάνη!», φώναξε η γνωστή τραγουδίστρια στο τέλος. Υπενθυμίζεται πως η Ματούλα Ζαμάνη προκάλεσε συζήτηση πρόσφατα επειδή έβγαλε την μπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άννα Βίσση: Τραγούδησε το «Στο ‘χω πει» στην Ματούλα Ζαμάνη και της είπε ότι θα βγάλει την μπλούζα της

Η Ματούλα Ζαμάνη εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 11/10 στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα, η γνωστή τραγουδίστρια συζητήθηκε αρκετά, επειδή έβγαλε την μπλούζα της κατά τη διάρκεια συναυλίας της, κάτι στο οποίο δεν δίστασε να αναφερθεί και η Άννα Βίσση χθες το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Άννα Βίσση τραγούδησε στην Ματούλα Ζαμάνη: Της είπε ότι θα βγάλει την μπλούζα της

Μια εβδομάδα μετά την ιστορική sold out συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, η To άρθρο Η Άννα Βίσση τραγούδησε στην Ματούλα Ζαμάνη: Της είπε ότι θα βγάλει την μπλούζα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κάτια Γκουλιώνη: Μου δίνει κουράγιο όταν ο κόσμος συγκινείται με τη δουλειά μου

Κλειστοί δρόμοι αύριο σε Νέα Φιλαδέλφεια, Περιστέρι και Νέα Ιωνία λόγω της επίσκεψης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Ένοχος για βιασμό ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ - Θα πληρώσει αποζημίωση 248.000 δολαρίων

Όρμπαν: Προσέξτε τις απειλές Πούτιν για τα πυρηνικά, δεν είναι ούτε φλυαρία ούτε επικοινωνιακό τέχνασμα

Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Είχαμε μια ατυχία με τον Σέσε αλλά δεν είναι δικαιολογία, πάμε για τη νίκη

Βρετανία: Βουλευτής της Ακροδεξιάς είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του